Szőlőmag
Nyitólap Tanfolyamok Tanfolyam dátumok Kezelés a médiában Visszajelzések Kapcsolat Webshop Családállítás Masszázs

Szőlőmag termékek.


Az vagy amit megeszel? Hát jó, hogy nem tudjuk sokszor mit eszünk, vagy azt, hogy jött (hozták) létre, mert lehet nem ennénk meg semmit. A tömegtermelés, a génkezelt ennivalók, a szterodiokkal felfújt tyúkok és a rettenetesen szét vegyszerezett növények világában nehéz egészségesen táplálkozni. Szinte lehetetlen, vagy a többség számára megfizethetetlen.


Erre nem is megoldást, de kiegészítést tudnak adni az általunk forgalmazott szőlőmag termékek. Garantáljuk, hogy ilyen jó minőséget nem talál sehol Európában. Miért? Szőlőmag őrlemények között óriási a különbség! Egyedülállóan a FitoVita vörös szőlőmagból az előállítás során, az un. kősejtréteg  és a kristályos zárványok jelentős része kivonásra, elválasztásra kerül, ami a szőlőmag legfontosabb polifenol hatóanyagát tekintve nem értékes része a  szőlőmagnak. Ezáltal egy doboz FitoVita szőlőmagban sokkal több hatóanyag van, mint más gyártó ugyanilyen mennyiségű termékében!


Miért a szőlőmag? Klinikailag bizonyítottan elpusztítja a rákos sejteket. Az interneten böngészve számos tudományos kísérleti leírással találkoznunk. Alább egyet megtekinthet:Szőlőmagból nyert vegyület hatására a rákos sejtek elpusztítják önmagukat. A meglepő labortesztről amerikai kutatók számoltak be a közelmúltban.

A tanulmány során a szakemberek egy kereskedelmi forgalomban is kapható szőlőmag-kivonattal "kezeltek" leukémiás sejteket különböző dózisokban. Nagy adagban alkalmazva a kivonat apoptózist, azaz programozott pusztulást váltott ki az érintett sejtek nagy részénél.

24 órával a kísérlet kezdete után a sejtek háromnegyedénél beindult az önpusztító mechanizmus, s végzett a kóros sejtekkel. A szőlőmag-készítmény aktiválta a sejtekben található úgynevezett JNK fehérjét, mely az önpusztítást vezényli. Az egészséges, normális sejteknél nem indult be az önmegsemmisítés, hogy miért, azt egyelőre nem tudni.

- Mindenki olyan hatóanyagot keres, olyan szert szeretne kifejleszteni, mely hatásos a rákos sejtek ellen, ám a normálisakra, épekre nézve semleges, úgy tűnik a szőlőmag ebbe a kategóriába tartozik. Noha az eredmények biztatóak, a klinikai alkalmazástól még messze vagyunk - mondta Xianglin Shi, a lexingtoni Kentucky Egyetem munkatársa, a tanulmány vezetője.

A szőlőmag-kivonat daganatos betegségekre gyakorolt hatását firtatva már korábban is végeztek kísérleteket: bőr-emlő-bél- és tüdőrákos esetekben is hasonló mechanizmus játszódott le, mint most a leukémia esetében.

forrás: focus.de)


Enter CAPTCHA solution
Listen to audio CAPTCHA

4490 Ft/ db

4490 Ft/ db

3990 Ft/ db


Ha rákkal küzdesz, vagy ismerősöd, hozzátartozód, akkor itt van egy óriási segítség az orvosi kezelések mellett. Minél előbb, ahogy kiderült a probléma, de megelőzésnek is hatásos. A tapasztalatom azt mutatja, hogy energiával párosítva a szőlőmag termékek használatával szinte nullára csökkennek a kemoterápia mellékhatásai, nem megy tönkre a vérkép, az ember nem épül le és eltűnnek a daganatok. Egy példa a közelmúltból: Apósomnál 10 cm tüdődaganatot diagnosztizáltak és a májában több kicsit. 3 hónap után az eredmény teljesen 100%-osan negatív. Klinikailag bizonyított, hogy a szőlőmagból nyert vegyületek hatására a rákos sejtek elpusztítják önmagukat! De még rengeteg minden másra jó, ezen kívül is.


Napi 3x célszerű szedni mindet:


1 mokkás púpos kanál őrlemény gyümölcslébe keverve, vagy joghurtba

1 teáskanál olaj simán ahogy van

1 mokkás kanál (60csepp) héj kivonat 1 dl lúgos vízben


Ha még mellette energiát is kap akkor még nagyobb esélye van a győzelemre!