A REIKI BEILLESZTÉSE A MINDENNAPOKBA

A Reiki, amelyet spirituálisan irányított életerő-energiának fordítanak, nem kizárólag az emberekhez és a háziállatokhoz jutnak el. Valójában a Reikit élettelen tárgyakra is át lehet irányítani, hogy védelmet hozzon létre, tisztítson és tisztítson. Ennek az energia-gyógyító modalitásnak a beépítésének módjainak listája végtelen, de itt van 21 olyan dolog, amelyet beépíthet a Reikibe.

Mobirise

1. VÍZ

Dr. Masaru Emoto bemutatta, hogy a víz energiával átalakul. Miközben gondolkodunk, beszélünk és cselekszünk, a víz mikroszkopikusan eltolódik. Megjegyzi, hogy amikor a víz tiszta beszédnek, gondolatoknak és szándékoknak van kitéve, a víz kristályszerkezete megváltozik, ahogy fagy. Tekintettel arra, hogy testünk több mint 70%-a vízből áll, gyorsan megtalálhatjuk a harmóniát a Reikivel infúziós vízzel. Tartsa a kezét egy pohár vagy egy üveg víz körül, és hagyja, hogy a Reiki folyjon. Használd a Cho Ku Rei vagy a Sei He Ki mantrákat, ha már rájuk hangolódtál.

Mobirise

2. GYERTYÁK

A Reikivel feltöltött gyertyák használata egy különleges módja annak, hogy felemeljük a tér energiáját. Ahogy a gyertya ég, megemeli otthona vagy irodája vibrációját, így lehetővé teszi, hogy megtartva és támogatva érezze magát. Egyszerűen tartsa a gyertyát (lehetőleg szója alapú), amíg nem ég, meditáció közben azzal a szándékkal , hogy Reikit adjon.

Mobirise

3. KRISTÁLYOK

A kristályok elnyelik, tárolják és termelik az energiát, ami kiválóan alkalmassá teszi őket a Reiki gyógyítására. Tarts egy kristályt, amellyel kapcsolatba lépsz, állítsd be azt a szándékot, hogy megkapd a naphoz szükséges energiát, és engedd, hogy a Reiki programozza a kristályt. Viseld magaddal azt a követ a nap folyamán, és figyeld meg hatását az energiameződre. A nap végén nézze meg a kő jelentését, és nézze meg, hogy összhangban van-e megfigyeléseivel. Ez egy nagyszerű gyakorlat a harmadik szem csakrájának tisztítására is .

Mobirise

4. ELEKTRONIKA

Ha szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy a Reiki megjavítja a technológiát, gondoljon arra, hogy még a látszólag szilárd anyag is mozgó atomokból áll. Az energiád megmozgathatja ezeket az atomokat, hogy egyensúlyt és harmóniát teremtsen. Ha készen áll arra, hogy átadja magát az életerőnek, vegyen néhány mély lélegzetet, és tartsa a tenyerét a telefonja, számítógépe vagy nyomtatója fölé.

Mobirise

5. PÉNZTÁRCA

A holmiaink felveszik gondolataink, tetteink és viselkedéseink energiáját. Ha haragosak voltunk fizetés közben, vagy hiányt éreztünk, akkor a pénz és a hitelkártya körül elakadásokat és stagnálást okozunk. Hívjon bőséget azáltal, hogy a Reikit és a hála érzéseit a pénztárcájába csatornázza. Kötelesd el ezt a gyakorlatot 40 napig, hogy lásd a pénzzel való kapcsolatod fejlődését.

Mobirise

6. NÖVÉNYEK

A növények a Reiki energiájából fejlődnek. Felajánlhat gyógyulást, ha kezét a talajra helyezi, vagy távoli Reikit küld a kertjébe. Ebben a folyamatban észreveheti, hogy a növényektől is gyógyulást kap. Ennek az az oka, hogy az energia folyamatosan cserélődik. A növényekkel végzett reiki megalapozza, és középpontba helyezi magunkat.

Mobirise

7. JÁRMŰVEK

A Reiki egy védő energia, amely blokkolja, átalakítja vagy felszabadítja az alacsony rezgéseket. Fehér vagy arany energiát jeleníthet meg autója, repülője vagy vonata körül. Üdvözöljük Reiki Mestereid és Forrásod jelenlétében. Ezzel nemcsak a jármű energiamezőjét erősítjük, hanem az utasokat is biztonságban és jól érezzék magukat.

Mobirise

8. ÉTKEZÉS ÉS ÉTEL

Már 1-2 perces Reiki felajánlásával növelheti ételének rezgését. Ez támogatja a szervezetet az élelmiszerek lebontásában és a tápanyagok felszívódásában. Ez egy inspiráló lehetőség arra is, hogy kapcsolatba lépjen az étellel, és hálát adjon áldozatáért. Ez a gyakorlat elvezethet bennünket az intuitív étkezéshez, vagy arra, hogy meghalljuk, mire van szüksége a testünknek.

Mobirise

9. ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK ÉS GYÓGYSZEREK

Az étrend-kiegészítők és gyógyszerek Reiki beadása kulcsfontosságú ahhoz, hogy az életerőt visszahozzuk beléjük a feldolgozás után. Hallgassa meg a növényeket, állatokat és elemeket, amelyeket fogyaszt. Kérdezd meg, van-e üzenetük a számodra. Hogyan akarnak támogatni téged?

Mobirise

10. MOSODA :)

A következő alkalommal, amikor összehajtogatja a ruhaneműt, tudatosan nyissa ki tenyércsakráit, hogy megosszák a reikit. Azáltal, hogy látszólag kisebb holmiját energiával tölti be, elkezdi jobban támogatni és összehangoltabbnak érezni magát. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megosszák a Reikit családtagjaival, ha nyitottak rá.

Mobirise

11. OTTHON

Ülj meditációba úgy, hogy a tenyereid a mellkasod magasságában legyenek. Képzeld el kezei között az otthonát, és kezd el küldeni a Reiki energiáját. (Reiki II tanfolyam) Ezzel a gyakorlattall védelmet teremthetsz otthona körül, és távol tarthatja a negatív energiákat. Ez segít meggyógyítani a kapcsolatokat az otthonon belül, és azoknak az embereknek az energiáját tisztítja akik ott jártak.

Mobirise

12. AROMATERÁPIÁS SPRAY-K ÉS ILLÓOLAJOK

Az illóolajok hihetetlenül magas vibrációjúak és gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek. A Reikivel való feltöltéssel, majd az olaj diffundálásával azonban gyorsan felemelheti a tér rezgését. Feltölthetsz egy aromaterápiás spray-t Reikivel, majd permetezheted magad az empatikus védelem érdekében.

Mobirise

13. HÁZIÁLLATOK

Az állatok is jól reagálnak a reiki energiára. Ugyanúgy képesek vagyunk gyógyítani a fájdalmat, a szorongást vagy a depressziót, mint az embereknél. Azok az állatok, akik traumát szenvedtek el, vagy érzékenyek, különösen használhatják a gyógyító érintést.

Mobirise

14. FÜRDŐSÓK

Az Epsom és a Himalája só két erős energiatisztító. Elnyelik és semlegesítik az auránk zaját. Ha azonban beöntjük őket Reikivel, ez a hatás felerősödik. Az Epsom és Himalája só Reikivel átitatott fürdőben való áztatás kulcsfontosságú az energetikai higiéniához.

Mobirise

15. MŰVÉSZETI KELLÉKEK, HANGSZEREK VAGY SPORTSZEREK

Az olyan hobbik, mint a festészet, a zene vagy a sport összehangolást teremtenek a szakterületünkön. De ha kötőtűnket, hegedűnket vagy jógaszőnyegünket reikivel töltjük be, az támogat bennünket kreatív törekvéseinkben. Az energia biztonságos szakrális teret teremt számunkra, ahol szenvedélyeinket folytathatjuk. A Reiki energia intuitívabbá és ösztönösebbé is tehet bennünket, amikor hobbinkkal foglalkozunk.

Mobirise

16. ÁGY

Emelje fel a teret, amelyben pihen, és helyreállítja. Szánjon 2 percet lefekvés előtt arra, hogy tegye kezét a matracra és a párnára, és szándékozik békés menedéket teremteni. Elengedhetetlen, hogy feltöltsük a terünket, ágyunkat, különösen akkor, ha sok órát töltünk benne.

Mobirise

17. BŐRÁPOLÓ TERMÉKEK

Egyre gyakrabban vásárolhatók reikivel átitatott szérumok, hidratálók és arclemosók, de saját gyógyító hatást is kínálhat. Amikor legközelebb arcmaszkot viszel fel, vagy Gua Sha-t használsz, engedd, hogy a Reiki átfolyjon az ujjain. Erősítsd meg, hogy szépséged belülről fakad.

Mobirise

18. VIZUALIZÁLÓ TÁBLA ÉS NAPLÓ

Miután megkapta a Reiki beavatást, elküldheti a Reikit kívánságai szerint úgy, hogy leírja azokat egy naplóba, vagy létrehoz egy látótáblát. A Hon Sha Zen Sho Nen szimbólumot is használhatja, hogy összekapcsolja elképzeléseit és álmait. Ez a rituálé segít világos szándékok megfogalmazásában és vonzani azt, amire vágyunk.

Mobirise

19. SZOBA ÉS OLTÁR

Felemelő teret teremtünk azzal, hogy szobába vagy oltárba küldjük a Reikit. (Reiki II. tanfolyam) A következő takarítás végén adjon hozzá a térhez gyógyító Reiki energiát, és jelenítse meg azt a teret tiszta fényben. Engedje, hogy mások energiája elhagyja szent teredet.

Mobirise

20. ÉKSZER

A Reikivel átitatott ékszerek egyszerű módja annak, hogy gyógyulást kapjon, amikor csak szüksége van rá. Miután beprogramozott egy ékszert Reikivel, viselje naponta vagy szükség szerint. A legjobb eredmény elérése érdekében tisztítsa meg ékszereit úgy, hogy naponta 3-5 percig Reikit adjon nekik.

Mobirise


21. JÓS KÁRTYÁK

Ismételt használat esetén a jós kártyák több ember energiáját is átvehetik. Használat előtt meg kell tisztítani őket. Ennek egyik gyors módja a reikire való hangolódás, miközben előhívja intuícióját. Tartsa a paklit a tenyerében, és egyszerűen csak áramoltassa bele a Reiki energiát


Build a website with Mobirise