Reiki Blog

Cikkek, ötletek, gyakorlati információk

A Reiki alapítója, Mikao Usui

Usui Mesternek köszönhető, hogy a Reiki gyógyító módszer újra előkerült az emberiség számára és manapság egy globálisan elismert és rendkívül kedvelt terápiává vált. Pillants bele a Reiki csodálatos történetébe.

A Reiki és a tudatosság kapcsolata

Reiki az alternatív gyógyítás egy hatékony eszköze, amely a gyógyulás szellemi dimenziójába nyújt betekintést. Az elszigetelődés régi mintái kezdenek eltűnni, és az emberek egyre inkább ráébrednek az érzelmi blokkok felszabadításának és a tudatosság fejlesztésének fontosságára.

Fedezd fel a 7 csakrát!


Fedezze fel, hogyan mutatják be a csakrákat az ősi szövegekben, mint például a Védák, Upanisadok, Jóga-szútrák és Tantrák. A 7 csakra jelentése, eredete, története.

Energiablokkok és a Reiki


Az energiablokkok gyakran azok a ismétlődő minták, amelyektől szabadulni szeretnénk. Ezek olyan gondolatok, érzések és szokások, amelyek formálják, hogy kik vagyunk, de ha átalakulnak, azokká válhatunk, akik lenni szeretnénk.

A Reiki beavatások alapvető útmutatója


A bevatások, ráhangolódások szimbolikus jelentése az, hogy a Reiki Mester a földi és a mennyei energiákkal kapcsolódva segít megnyitni a tanuló szívét és intuícióját.

INTUITÍV REIKI: hogyan fejleszd intuíciódat a reikivel

Ha a Reiki kezelések vagy beavatások után felfokozott tudást vagy érzékszervi érzékelést észlel, akkor nincs egyedül. Ez lehet a bevatás egyik legszebb és legerősebb ajándéka.

Mi teszi a táv-reikit erőssé és hatékonnyá a gyógyításban?

A távoli reiki gyakorlásának leghatékonyabb módja az, ha tudjuk, hogy nincs elkülönülés közöttünk. Össze vagyunk kötve, érezhetjük egymást, és hozzáférhetünk a végtelen tudathoz.

Hogyan frissítsd fel a napi reiki gyakorlásodat egy kis szünet után

Ha szeretné újrakezdeni a Reiki mindennapi gyakorlását, íme néhány tipp, hogy újra ihletet kapjon.

A REIKI beillesztése a mindennapokba

A Reiki nem kizárólag az emberekhez és a háziállatokhoz szól. Valójában a Reiki olyan élettelen tárgyakra irányítható, mint a kristályok, ékszerek, fürdők és orákulumkártyák. A Reiki energia felhasználási módjainak listája végtelen.

Mi a Reiki

A Reiki egy mindenki által könnyen elsajátítható energetikai gyógyítási rendszer. Kortól, nemtől, vallástól függetlenül bárki számára ajánlott. Mindegy miben hiszel, hogyan élsz, materiáűlis vagy e vagy sem. A Reiki kompatibilis minden emberrel.

Mi a Reiki és mi nem Reiki

A Reikiről más sokan hallottak. sok minden terjedt el szájhagyomány útján is, amik többé kevésvé megfelelnek a valósgnak. De nézzük mi is az a Reiki. Miért kapott előkelő helyet az energetikai gyógyítások sorában.

A Reiki mint gyógymód

A reiki tanulásával járó egyik közvetett előny, hogy a gyakorlás révén fejlesztheted tudatosságodat. A reiki elsősorban azon ismert, hogy segít testi és lelki harmóniát teremteni. Több mint gyógyítás, egy csodálatos szellemi út ami a megvilágosodáshoz vezet.

Mire jó a Reiki?

A reikivel kapcsolatos egyik leggyakrabban feltett kérdés az, hogy pontosan mire jó, milyen területeken alkalmazható, kinek ajánlott megtanulni, és hogyan lehet beilleszteni a mindennapi gyakorlatba. 

A Reiki jenetése és fogalma


A reiki japán eredetű kifejezés, melynek jelentése: láthatatlan, misztikus, nagy erejű energia. Ám ha mélyebben vizsgáljuk, mint módszert, akkor egy jóval összetettebb meghatározással találkozunk. Ez ugyanis számos különböző szempontból megközelíthető, mint módszer.

Hogyan hat a Reiki kezlés?


A reiki egy japán eredetű módszer, mely kézrátételes gyógymódként és önfejlesztő technikaként szolgál. A reiki kezelés a legkönnyebben tapasztalható formája ennek a módszernek, és az energiagyógyászat egyik elismert formája.

Hogyan tanulhatom meg a Reikit?

A Reiki szépsége a hozzáférhetőségében és az egyszerűségében rejlik. Az alkalmazása utat kínál számunkra, hogy saját gyógyítónkká váljunk. Megmutatjuk azokat az eszközöket (meditációk, légzőgyakorlatok, filozófia, ráhangolódás és gyakorlati gyógyítás), amellyel saját testünket és elménket uralhatjuk.

A Reiki és a tudatosság

A reiki tanulásával járó egyik közvetett előny, hogy a gyakorlás révén fejlesztheted tudatosságodat. A reiki elsősorban azon ismert, hogy segít testi és lelki harmóniát teremteni..

A Reiki gyakorlásával valóban megváltoztathatod az életed


Az emberek eltérő motivációkkal részt vesznek a reiki tanfolyamon. Különböző emberek és élethelyzetek találkoznak itt. Fantasztikus azt látni, hogy a Reiki mindenkivel kompatibilis és mindenki életére pozitívan hat.

Page was made with Mobirise