www.reikimester.hu

Tóth Tamás

Reiki, AROLO, Szellemgyógyász mester, tanár


toth.tamas (@) reikimester.hu

06 30 183-6161

Enerigia Futár - A Reiki házhoz megy.


Ezt a szolgáltatásunkat leginkább cégek figyelmébe ajánljuk.

 

  Célunk, hogy irodaházakban, ahol az emberek együtt, sokan zárt helyen és elég nagy nyomás alatt élik a dolgos hétköznapokat, egy harmónikusabb, energikusabb állapotot biztosítsunk mint a személyekben, mind a munkahelyen ahol tartótkodnak.

Hogy történik ez?

   Képzett kezelőink fél órás kezelési intervallumokban energiát adnak az arra rá szoruló személynek. Feloldódnak az energia blokádok, kitisztulnak az energia felvevő csatornák (csakrák), illetve ha van konkrét tüneti terület, fájdalom, gyulladás, egyéb szervi probléma az külön figyelmet kap. Általános hatás, hogy a nyugalom uralkodik el a “páciensen” és helyre áll a lelki béke ami elengedhetetlen, hogy a megfelelő döntéseket tudja meghozni és ne legyen alul koncentrált.

Elég e a Fél óra?

   Fél óra sok mindenre elegendő. A hatás sokszor már percek alatt is érzékelhető. Illetve ez az az idő, amíg valaki nélkülözhető tud lenni a munkahelyén. Az a tapasztalat, hogy az embereknek igényük lenne magukra de sajnos idejük nincs. Rohannak a munkába és rohannak a munkából. Várja őket, a gyerek, háztartás, család. Hogy egy kezelésre eljussanak és onnan megint haza szintén időt és szervezést igényel. Ezért megyünk mi házhoz, céghez.

Milyen gyakran javasolt egy ilyen kezelés?

   Egy kezelés teljes kihatása sokszor 3-4 napig is eltarthat, persze ez egyén és munkahely függő, kit mennyi stresszhatás ér. Sajnos ez jelenleg a fejlődő ország lakosságára kivetítve 80-100%-ig jellemzően van jelen. Persze a stressz nem csak a munkában, de sokszor az otthonokban is gyakori jelenség, holott az otthonnak a nyugalom szigetének kellene lenni, hogy feltöltődjünk. Ezért van ránk szükség, hogy segítsünk megteremteni a mindennapokban a belső nyugalmat, békét, egészséget.

Mik a stressz okozta betegségek?

Tanfolyamok elvégzésére is van lehetőség?

Természetesen. Akár csapat építő tréningnek is kiváló. A Reiki szeretet energia. Összehozza az embereket, miközben egymást kezelik, emberileg és lelkileg is közelebb kerülnek egymáshoz. Sok-sok kapcsolat rendeződött már át ennek köszönhetően mindenki számára pozitív irányba.


Bármi egyéb kérdés esetén keressen bizalommal - Tóth Tamás 30/183-6161