www.reikimester.hu

Tóth Tamás

Reiki, AROLO, Szellemgyógyász mester, tanár


toth.tamas (@) reikimester.hu

06 30 183-6161

HAGALEM – Az Ember szimbóluma


Nincs új a Nap alatt, mondják a bölcsek. Csak olyan dolgok, amelyeket újnak hiszünk, mert az idő, a történelem, a háborúk, a különböző hatalmak és az emberi  gonoszság eltüntetett a Föld színéről.


De egyszer minden a felszínre kerül, és ismét elérhetővé válik, hogy teljesebbé tegye az életünket.


A HAGALEM szimbólumok eredete az évezredek homályába vész, egy olyan világból ered, ahonnan kevés az információnk. Tudjuk, érezzük, hisszük, hogy létezett és valahol talán létezik ma is. Ha materiálisan nem is, de szellemi szinten öröksége bennünk él és azt várja, hogy újra felfedezzük.


A szimbólum az egyén teljes energiastruktúráját mutatja, annak tökéletes állapotában. Mint egy energetikai ujjlenyomat, egyedi formájú alakzat, ami az adott személyre jellemző.


Energetikai képletünk. Azt az állapotot mutatja, amikor harmóniában vagyunk az élettel, minden szinten. A tökéletességünk állapota.


Amikor kibillenünk az egyensúlyunkból lelki és fizikai tünetek jönnek létre jelezvén, hogy valami nem stimmel. Valami félrecsúszott, valamin változtatnunk kell.


A HAGALEM szimbólum ezt az egyensúlyt segít helyreállítani. Mindezt teszi anyag, psziché, szellem, spirituális és energia szinten.


A szimbólum kártya, egy speciális atlantiszi technikának köszönhetően van aktiválva és tulajdonosát visszatereli a tökéletesség állapotába. Ez a cél. Ha egyensúlyban vagyunk, megszűnnek a problémáink.


A kártya használata egyszerű. Az ember nézegeti, ráhangolódik a szimbólumokra, majd a hasára helyezi, a köldök fölé nagyjából 2 újjnyival (elosztó csakra). A többit pedig megérzi... Alább olvasható pár tapasztalat, példa.


A kártya nem évül el,  tulajdonosát egy életen át végig kíséri !
Neved

Telefon

Email

Születési dátum (év.hó.nap)

Születési hely

Amit a megrendelésnél feltétlenül közölnöd kell:

toth.tamas (kukac) reikimester.hu

Kedves Tamás!


A Hagalem kártya használata előtt, komoly alvási problémáim voltak. Feszült idegességet, kimerültséget éreztem. Mióta használom, minden ilyen tünet megszűnt. El tudok lazulni, sokkal energikusabb vagyok. Tudom mire kell jobban odafigyelni, változtatni. Az életem nélkülözhetetlen része lett mindig nálam van, sokat segít. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm: Tóthné ErikaAmikor használom a Hagalem szimbólumot, erős energiaáramlást - feltöltést érzek a testemben, középről, az elosztó csakrából kiindulva koncentrikus körökben (ellipszisekben) haladva végig az egész testemen. Első használatnál éreztem a legintenzívebben. Akkor az elosztó csakránál kb. 15 cm mélyen éreztem egy valóságos energia befúródást, nem tudom, hogy fogalmazzam jobban. Ezeken kívül a használat során olyan lelazulást érzek, mint mondjuk egy autogén tréning során, csak itt automatikusan történik, (illetve a szimbólum hatására). 


Ami a konstrukció oldalon hiányzó színt/színeket illeti, teljesen igaz rám nézve. Próbálok is dolgozni rajta.

 

Még annyit, hogy ha nem te ajánlod ezt a dolgot, reikis és szellemgyógyászatos tapasztalataim ellenére biztos, hogy nem foglalkozom vele. De ez is - nem tudom, hogyan -, de működik!

 

Köszönettel, H. Györgyi


Szia!
Nem is gondoltam volna, hogy ez a az első ránézésre csak egy kis kártyácska, milyen nagy szolgálatot fog nekem tenni! Régóta nehezen hozzáférhető dolgokat kezdett el fellazítani bennem. Nem csak az első, de minden alkalom nagyon erős energiamozgásokat indít meg, amikor használom. A meditáció során olyan élményt élek át, amit ahhoz tudnék hasonlítani, mint amikor egy hópahely egyedi kristályszerkezete teljesen kialakul a megdermedt vízcseppből.

Köszönöm! TündeA Szimbólum ára 5.000 Ft.


Ha tanfolyamra jössz vagy kezelésre, akkor kedvezményesen 4.000 Ft.


Ha postán szeretnéd megkapni akkor a pontos címet is küld el az üzenetben ahova küldhetem.