www.reikimester.hu

Tóth Tamás

Reiki, AROLO, Szellemgyógyász mester, tanár


toth.tamas (@) reikimester.hu

06 30 183-6161

   

Kezdeném azzal, hogy ez egy mágikus eszköz nem mese és nem játék! Nem hasonlítható a boltok polcain sorakozó egyen amulettekhez amelyekre szimbólumok vannak vésve és futószalagon készülnek. Csak az anyag a lényeg. Ezüst legyen.


  Mindenkinek személyre szabottan készül, csak Ő veheti a kezébe és csak neki is működik! Kiváló ajándék magadnak vagy másnak.


  Három kívánság van bele programozva amelyek bármilyen célra használhatók. Legyen az anyagi, szerelmi, egyéb probléma. Melléd állítja az univerzum erőit, akik azon munkálkodnak, hogy a vágyad minél előbb teljesüljön. De olyat ne kérj, amivel árthatsz!


   Nagyjából úgy tudod elképzelni a működését, hogy kapsz egy nagyon komoly láthatatlan csapatot, aki nem ismer lehetetlent és ilyenkor neked dolgoznak!


  Fontos megjegyeznem, hogy jól gondold végig, hogy mit kérsz és vizsgáld meg valóban szükséged van-e a dologra! Mert amit így elindítassz ezen az úton ezt nem lehet megállítani!


  Anyaga ezüst, vagy küldesz egyet, vagy én adok. Méret, forma, teljesen mindegy. Lehet kerszt, köves, horoszkópos. Ha van elképzelés megpróbálok olyat beszerezni.


  Az amulett aktivizálását és a kívánság menetét vele együtt küldöm el. Nem kell tudnom, hogy mit szeretnél kívánni!
5 000 Ft. - ha te küldessz ezüst tárgyat. + posta

8000 Ft- ha én adok, írd meg elképzelésed. + posta


Amulett újra programozása törlés után 5000 Ft.-

A törlés leírása, a használati utasításban benne van.


Ha ajándékba rendeled akkor annak az adatait is add meg akié lesz.


Név:

Születési dátum:

Születési hely:

Postázási cím:


toth.tamas (kukac) reikimester.hu


06 30 183-6161