Kundalini Reiki


A testben lévő energiacsatornák erősítésével lehetőséged nyílik arra, hogy csatornázd magadnak és másoknak a Reikit, csak a szándékkal.

Sokan évtizedekig meditálnak azért, hogy a kundalini energiát felébresszék magukban. Akiknek ez eddig nem sikerült, vagy nincs kedve ennyit tenni érte azoknak itt lehet a megoldás. Nincsenek veszélyei. Azoknál is segítség lehet aki úgy érzi nem tudja magában ezt az energiát megfelelően kordában tartani.

Előfeltétele: Bárhol végzett Reiki Mester Fokozat javasolt

Kundalini Reiki I. fokozat

Az egyes tanfolyam elvégzése után a gyógyító csatornáid még jobban megnyílnak, erősebbek lesznek a “behangolásnak” köszönhetően. Összehangol/Összeköt a Földanyával. Segíti a földelést, ami nekünk spirituális beállítottságú embereknek nagyon fontos. Lássuk miket gyógyíthatsz vele:
- Távban és természetesen önmagadat
. Karmikus kötelékeket
- Helyzeteket/szituációkat, tereket
Tanfolyam díja: 25.000 Ft

Kundalini Reiki II. fokokzat 

A Kundalini Reiki energiát felhúzzuk a szívcsakrádig. Előkészít a Kundalini mester energiára. Átadok egy speciális meditációt, melynek segítségével meg tudod emelni a “Kundalini tüzet”. Ennek segítségével meg tudod emelni a csakrarendszered energiáját.

Tanfolyam díja: 30.000 Ft


Kundalini Reiki Mester

“Felhúzzuk” a kundalini energiát a koronacsakrádig. És azon is túl. A torok, az elosztó és a gyökércsakrád kitágul. Több energiát képesek felvenni. Így már az energia túlterjed a gyökér- és a koronacsakrádon.

Az alábbi oldásokat tudod majd csinálni:
- Egyensúly
- Gyémánt Reiki
- Kristály Reiki
- DNS Reiki
- Születési Trauma Reiki
- Lokáció Reiki
- Előzőélet Reiki
Tanfolyam díja: 55 000 Ft

Booster
Díja: 5000Ft/booster. Összesen 9 booster van!

Csakrák befogadó képességének növelése. Csakrák behangolása és energia felerősítésére szolgál. Szükséges, hogy a Kundalini Mesteri fokozat meglegyen.

Kérdésed van ?
Kesess minket!

+36 30 183 6161

Build your own website - Go here