Spirituális tanfolyamok

REIKIMESTER
Kezdőlap tanfolyamok Tanfolyami időpontok Kezelések Média, visszajelzések Webáruház kapcsolat

Esszénus Mester Mágia

Mire készülj a tanfolyamon?

Egy nagyon jó csapatra az eddigi jelentkezők alapján mondhatom, hogy igen értékes társaság gyűlik össze. Megtapasztalod, milyen egy kicsit olyan világban élni, ahol hasonló emberekkel, békében ls szereteben vagy, és úgy tanulsz és gyakorolsz.

Furcsa lesz visszatérni a “való világba”. Nekem örökre megváltoztatta a nézőpontomat.

A tanfolyam habár az esszénusokról és a korabeli rituálékról is szól nélkülöz minden vallási és szektásodási elemet. Nincs hierarchia, alá, fölé rendeltség, tagság stb. Mindenki a maga útját járja azt éli meg. Az itt kapott technikák és gyakorlatok az egyén életének előremozdítását segítik. Habár itt egy csapat és család leszünk utána, mindenki visszakerül a saját helyére és útjára.

Megtanulsz védelmeket, magadnak, másoknak, telepátia, “manipuláció” stb. Mudrák, gyógyító kéztartások, speciális beléd kódolt mantrák, teremtő mágia. Erőállat megtalálás, egyesülés stb. Természetesen beavatás is lesz.

A tanfolyam 5 nap 4 éjszaka.

Július 22-26-ig


Cím: BAJA, Petőfi sziget TURUL panzió.


Ár: 75.000 Ft ami magában foglalja a tanfolyamot és a szállást. Étkezés változatosan a helyszínen megoldható.


A tétszám korlátozott 20 fő, mielőbb jelentkezz!


Oldások, amit mesterként tudsz végezni:


Gyémánt Reiki: Egy éterikus gyémánt kerül a koronacsakrádba. Ezen keresztül áramlik az energia és felveszi a gyémánt tulajdonságait, mely megvilágít és meggyógyít mindent, ami az útjába kerül, addig míg meg nem szűnnek a mögöttes problémák.


Kristály Reiki: Testünkben mindenhol apró kristályos lerakódások vannak. Ezek kilépési pontjai a traumáknak, melyeket az életünkben tapasztaltunk. Mindig, amikor egy problémát halogatunk vagy elhalasztjuk a vele való foglalkozást, akkor képződik egy kristály.

Egy trauma lehet bármi, egy törött kar, egy rándulás, szomorúság, stb. Például ha valaki eltöri  a  kezét,  képződik  egy  kristály,  ami a  memóriájába  tartja  a  trauma  fájdalmát  és érzését.

Ha már nincsenek megoldatlan problémák vagy érzések a trauma mögött, a kristályokat feloldjuk és meggyógyítjuk. Szinte minden kristályt meg lehet gyógyítani a test körül.


DNS Reiki: Ez a technika erősíti a képességet, amivel a DNS szálakat lehet gyógyítani. Gyógyíthatunk negatív genetikai kódokat és betegségeket. Észlelhető változásokat az első 3 hét után lehet megfigyelni.

Születési trauma: A legsúlyosabb trauma általában a születési folyamat. Ennek  a  traumának  a  legkíméletesebb  feloldásához  egy  speciális típusú  energiát  kell használni a gyógyítás közben.


Lokáció Reiki: Ahogy karmikus kötelékek vannak emberek között, ugyan úgy vannak kötelékek emberek, helyek és a Föld között is.

Ezek a kötelékek le húzhatnak bennünket és néha befolyásolhatják a testi egészségünket.


Előző élet Reiki: Ez arra való, hogy az előző életbeli blokkokat oldja.


Amint láthatjátok a Kundalini Reikit is nagyon sok minden jóra lehet használni. Aki nyitott rá szeretettel várom!


Tóth Tamás Reiki, AROLO, Szellemgyógyász mester, Pszi sebész

    +36 30 183 6161

      toth.tamas (@) reikimester.hu