Spirituális tanfolyamok

REIKIMESTER
Kezdőlap tanfolyamok Tanfolyami időpontok Kezelések Média, visszajelzések Webáruház kapcsolat

Tóth Tamás vagyok, a Reiki World alapítója, mestere.

Tizennyolc évesen, huszonnégy évvel ezelőtt, egy "véletlen" találkozás folytán kerültem kapcsolatba a Reikivel, vagy más néven az isteni gyógyító energiával. A sors ekkor hozott össze Erős Sándorral, aki a mesterem lett. Hamarosan szinte apa fia kapcsolat alakult ki közöttünk és tanítani kezdett a Reikire. Rengeteget gyakoroltunk, sok "csodát" láttam és éltem meg nála.


Ő tanított meg arra, hogy a Reiki a mindennapi élet része; segítségével pozitív irányba változik meg életünk. Amit kaptam a Reikitől, azt nehéz szavakba önteni. Nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb, egészségesebb lettem. Megtaláltam életem egyik nagy célját. Továbbadni a Reikit mindenkinek, aki nyitott felé.


Véleményem szerint minden családban szükség lenne legalább egy Reikisre, aki ismeri és használni tudja ezt a csodálatos gyógyító erőt. Kevesebb gyógyszerre lenne szükség, és az emberek ebben a rohanó, gyorsan változó világban is közelebb kerülnének egymáshoz.


Hamarosan szűkebb környezetemben magam is vállalkoztam rá, hogy a Reiki útmutatásai alapján másokon is segítsek. Családom tagjain, barátaimon és munkahelyi kollegáimon is bebizonyítottam gyógyító erejét. Kilenc éve minden mással felhagytam és csak ennek szenteltem az életemet. Ennek köszönhetően sok ezer óra Reikis gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezem.


Hamar megbizonyosodtam arról, hogy a Reiki mindenkinek segített, aki kapcsolatba került vele. Emiatt döntöttem úgy, hogy tanítani fogom mindazoknak, akik meg szeretnék ezt a csodálatos erőt tapasztalni, életükben alkalmazni.


Tóth Tamás Reiki, AROLO, Szellemgyógyász mester, Pszi sebész

    +36 30 183 6161

      toth.tamas (@) reikimester.hu

        REIKIWORLD Magyarország