Spirituális tanfolyamok

REIKIMESTER
Kezdőlap tanfolyamok Tanfolyami időpontok Kezelések Média, visszajelzések Webáruház kapcsolat

   Mesterem mindíg arra tanított, hogy semmit ne higgyek el, hanem tapasztaljam meg. Ugyanezt vallom én is. A kezelésben nem kell hinni, de fontos, hogy gyógyulni, változni, változtatni  akarj! Mert ahogy most élsz, gondolkodsz, cselekszel az vezetett oda, ami bajod van.


 Én  nem végzek orvosi tevékeny- séget, ebből a szempontból nézve nem gyógyítok! A Te szervezeted gyógyítja meg saját magát, beindulnak és felgyorsulnak az öngyógyító folyamatok.


   Nem a fizikai testedre gyakorlok hatást, hanem az energia- rendszeredben és a lelkedben állítom vissza az egyensúlyt. Kitisztulnak a csakráid, energia- tested (aurád), helyre áll benned a harmónia, megszűnnek a blokkok. Megvalósul a test-lélek-szellem egysége.


   A tapasztalat azt mutatja, hogy a harmonikus kiegyensúlyozott ember nem beteg. A betegség lelki problémáink testi kivetülése.


   Ha valaki ezt nem hiszi, itt van rá egy egyszerű példa.: Csörög a telefon, kapsz egy jó hírt, mit érzel? Egész testedben öröm, boldogság árad szét, repülni tudnál könnyű vagy, mosolyogsz és úgy érzed tiéd a világ. Egy trauma esetén ennek a ellenkezője.: Erőtlenség, remegés, letargia, itt a világ vége érzés. EGYETLEN információ, gondolat ezt tudja tenni!

   Gondolj bele, ha naponta ki vagy téve sok negatív hatásnak, félelem van benned, harag, gyűlölet, keserűség és még sorolhatnám. – csoda, hogy beteg a világ? Csoda, hogy beteg vagy?


Az életed felelőssége a te kezedben van, de eszközöket tudok adni arra, hogy fent tudd tartani a harmóniádat. Segítek visszaállítani benned az egyensúlyt, megtalálni és megoldani a problémád okát!

Jelentkezz be, vagy kérdezz bátran.

Tóth Tamás Reiki, AROLO, Szellemgyógyász mester, Pszi sebész

    +36 30 183 6161

      toth.tamas (@) reikimester.hu

       REIKIWORLD Magyarország