Spirituális tanfolyamok

REIKIMESTER
Kezdőlap tanfolyamok Tanfolyami időpontok Kezelések Média, visszajelzések Webáruház kapcsolat

Kundalini Reiki


Sokan évtizedekig meditálnak azért, hogy a kundalini energiát felébresszék magukban. Akiknek ez eddig nem sikerült, vagy nincs kedve ennyit tenni érte azoknak itt lehet a megoldás.


Kundalini Reiki I.


Előfeltétel: Reiki Mester


Tanfolyam díja: 20 000 Ft


Az egyes tanfolyam elvégzése után a gyógyító csatornáid még jobban megnyílnak, erősebbek lesznek a “behangolásnak” köszönhetően. Összehangol/Összeköt a Földanyával. Segíti a földelést, ami nekünk spirituális beállítottságú embereknek nagyon fontos. Lássuk miket gyógyíthatsz vele:


Távban és természetesen önmagadat

Karmikus kötelékeket

Helyzeteket/szituációkat

Tereket


Kundalini Reiki II.

Tanfolyam díja: 25 000 Ft


A Kundalini Reiki energiát felhúzzuk a szívcsakrádig. Előkészít a Kundalini mester energiára. Egy meditáció segítségével meg tudod emelni a “Kundalini tüzet”. Ezzel meg tudod emelni a csakrarendszered energiáját.


Kundalini Reki Mester

Tanfolyam díja: 45 000 Ft


“Felhúzzuk” a kundalini energiát a koronacsakrádig. A torok, az elosztó és a gyökércsakrád kitágul. Több energiát képesek felvenni. Így már az energia túlterjed a gyökér- és a korona- csakrádon.


Az alábbi oldásokat tudod majd csinálni:
Booster

Díja: 5000Ft /booster.


Csakrák befogadó képességének növelése. Csakrák behangolása és energia felerősítésére szolgál. Szükséges, hogy a Kundalini Mesteri fokozat meglegyen.

Oldások, amit mesterként tudsz végezni:


Gyémánt Reiki: Egy éterikus gyémánt kerül a koronacsakrádba. Ezen keresztül áramlik az energia és felveszi a gyémánt tulajdonságait, mely megvilágít és meggyógyít mindent, ami az útjába kerül, addig míg meg nem szűnnek a mögöttes problémák.


Kristály Reiki: Testünkben mindenhol apró kristályos lerakódások vannak. Ezek kilépési pontjai a traumáknak, melyeket az életünkben tapasztaltunk. Mindig, amikor egy problémát halogatunk vagy elhalasztjuk a vele való foglalkozást, akkor képződik egy kristály.

Egy trauma lehet bármi, egy törött kar, egy rándulás, szomorúság, stb. Például ha valaki eltöri  a  kezét,  képződik  egy  kristály,  ami a  memóriájába  tartja  a  trauma  fájdalmát  és érzését.

Ha már nincsenek megoldatlan problémák vagy érzések a trauma mögött, a kristályokat feloldjuk és meggyógyítjuk. Szinte minden kristályt meg lehet gyógyítani a test körül.


DNS Reiki: Ez a technika erősíti a képességet, amivel a DNS szálakat lehet gyógyítani. Gyógyíthatunk negatív genetikai kódokat és betegségeket. Észlelhető változásokat az első 3 hét után lehet megfigyelni.

Születési trauma: A legsúlyosabb trauma általában a születési folyamat. Ennek  a  traumának  a  legkíméletesebb  feloldásához  egy  speciális típusú  energiát  kell használni a gyógyítás közben.


Lokáció Reiki: Ahogy karmikus kötelékek vannak emberek között, ugyan úgy vannak kötelékek emberek, helyek és a Föld között is.

Ezek a kötelékek le húzhatnak bennünket és néha befolyásolhatják a testi egészségünket.


Előző élet Reiki: Ez arra való, hogy az előző életbeli blokkokat oldja.


Amint láthatjátok a Kundalini Reikit is nagyon sok minden jóra lehet használni. Aki nyitott rá szeretettel várom!


Tóth Tamás Reiki, AROLO, Szellemgyógyász mester, Pszi sebész

    +36 30 183 6161

      toth.tamas (@) reikimester.hu