MI TESZI A TÁV-REIKIT ERŐSSÉ ÉS HATÉKONYÁ GYÓGYULÁSBAN

HOGYAN ÉBRESZD FEL INTUÍCIÓDAT A REIKI ENERGIAGYÓGYÍTÁSSAL

Tudtad, hogy kényelmesen, otthonodban is megkaphatod a távolról a reikit? A gyakorlóknak nincs szükségük fizikai kontaktusra az életerő csatornázásához és a gyógyulás terének megteremtéséhez. Mivel a Reiki egy energiagyógyítási mód, a beavatottak felhasználhatják tudatuk erejét, szándékaikat és a fizika természeti törvényeit, hogy támogassák a pácienseket a gyógyulásban. Az összekapcsolódás segít emlékeznünk arra, hogy kezdetben mindannyian kapcsolatban álltunk egymással. Hangsúlyozza összekapcsolódásunkat, és segít elvetni az elkülönülés illúzióját.

MIT TAKAR A TÁVOLI REIKI GYÓGYÍTÁS?

Egy tipikus távoli reiki kezelés során a kezelő és a kliens telefonon vagy e-mailben kommunikál egymással. A megbeszélt időpontban a gyakorló intuitív módon kapcsolatba lép a klienssel, megfigyeli energiamezőjét, és feltölti fénnyel, energiával. Elvághatják a kötéseket, kiegyensúlyozhatják a csakrákat, továbbíthatják a szellemi vezetők üzeneteit, vagy kristályenergiával dolgozhatnak. Mind a távoli, mind a személyes üléseken a kezelőnnek  rendelkeznie kell a páciens beleegyezésével. Etikátlan dolog energiát áthelyezni egy másik személy területén az ő tudta és engedélye nélkül. 

A kezelő és a kliens ez idő alatt is telefonon maradhat, vagy úgy döntenek, hogy csak a kezelés előtt és után kommunikálnak. Mivel kezdetben mindannyian egyek voltunk, a telefont vagy az e-mailt csak kommunikációra használják, energia küldésére nem szükséges.

ÉREZHETŐ A TÁVOLI REIKI?

A távoli reiki gyógyítás során sokan mély ellazulást tapasztalnak, enyhítik a fájdalmat és a feszültséget a testben, megnövekszik a vitalitás, a békét és a tisztaság érzése árad szét. Ahogy az életerő kiegyensúlyozott, és az alacsonyabb rezgések átalakulnak, a befogadók melegséget, hidegséget, bizsergést, rezgést és nyomást tapasztalhatnak. Mély meditációs állapotot, vagy érzelmi felszabadulást tapasztalhatnak, mint például a sírás vagy a nevetés. Egyes kliensek elég érzékenyek ahhoz, hogy tudják, melyik testrész kerül összehangolásra. Intuitív útmutatást is kaphatnak az élet bármely területén, mint például a romantikus kapcsolatok, a munka, a lelki jólét, a személyes fejlődés vagy az egészség. Azt tapasztalhatják, hogy képesek átalakítani azokat a korlátozó gondolati mintákat, hiedelmeket, emlékeket és érzelmeket, amelyek miatt megrekedtek vagy elzáródnak.

Akár tapinthatóak, akár finomak, akár erőteljesek az érzések, megkapja azt az energiát, amelyre az elméje és a teste készen áll ebben az időben. Az érzések nem a siker fokmérői. Minden foglalkozás egyedi, és aszerint kapsz gyógyulást, hogy mi a legfontosabb az életedben.

MIRE SZÁMÍTHAT EGY TÁVOLI REIKI KEZELÉS UTÁN?

A kezelés után a résztvevők könnyebbnek, vidámabbnak vagy nyugodtabbnak érezhetik magukat. Azonban egy rövid gyógyulási ciklust is átélhetnek, amelyben testük, szívük és elméjük alkalmazkodik az új energiákhoz. Ez magában foglalhatja a fáradtságot vagy fájdalmat, a fejfájást, a mélyebb érzelmek átélését vagy az, hogy jobban tudatában van a gondolkodásmódjának. Ez egy normális gyógyulási folyamat, amelyben a tárolt energiák a tudatod felszínére kerülnek, mielőtt felszabadulnának. Érdemes lehet meditálni vagy naplózni néhány gondolatot, hogy segítsen az energia tudatosabb integrálásában. Figyelje meg, hogyan változnak a nézőpontjai, érzései, interakciói és reakciói az elkövetkező hetekben és hónapokban. Maradjon nyitott arra, hogyan fejlődik.

Ha gyógyulási ciklust él át egy távoli Reiki kezelés után, adjon magának időt a pihenésre, és friss vízzel hidratálja magát. Hallgasson a testére. Gyengéd gyakorlatot, alvást vagy meditációt igénybe vehet. Kerülje a nehezebben emészthető ételeket, mint a glutén, tejtermékek, cukor, alkohol és hús. A legfontosabb, hogy ne kérdőjelezd meg, ne ítéld el és ne zavard meg ezt a gyógyulási folyamatot. Előfordulhat, hogy a méregtelenítés hatásait még azelőtt érezheti, hogy jobban érzi magát, és ez szerves része az energetikai átalakulásnak. Légy türelmes és könyörületes önmagával, miközben alkalmazkodik megújult aurájához.

MIÉRT VEGYEN RÉSZT EGY TÁVOLI REIKI KEZELÉSEN?

A távoli reiki-gyógyítás végtelenül képes támogatni az elmét és a testet, még a logikus elme felfogásán túl is. Segíthet a depresszióban, elszakadni az ego ragaszkodásától, és megtalálni a bátorságot az intuíciónk követéséhez. A távoli reiki alkalmak tudatosíthatják bennünk azokat az összetett érzelmeket, amelyeket korábban elfojtottunk, és nem tudtunk megbirkózni velük. Felébreszthetnek bennünket magasabb potenciálunkra is, amikor elkezdjük tanúi lenni alacsonyabb elménk félelmeinek, aggodalmaknak, kétségeinknek és szomorúságunknak, többek között más mintáknak, és lebontjuk a rajtunk érzett szorítást.

Az emberek számos okból választották a távoli reiki gyógyítást . Vannak, akik békésebb módot keresnek az élethez, útmutatást a megérzéseikre hallgatáshoz és az élet értelméhez. Vannak, akik támogatást keresnek a krónikus fájdalom, a meddőség, a rák, az autoimmun állapotok vagy a műtét utáni ellátás során. Mások arra törekednek, hogy kigyógyuljanak a traumából, és megtörjék azokat a karmikus mintákat, amelyek miatt alacsonyan érzik magukat. Az ok, amiért a reikihez érkezel, valószínűleg csak egy része annak, amit tőle kapsz. A legtöbben úgy találják, hogy az út megnyitja őket az elme, a test és a lélek valódi jóléte felé.

A távoli Reiki kezelés terhes nők, gyermekek és idősek számára is biztonságos. Ez egy gyengéd, nem invazív, kiegészítő terápia. Ez egy természetes módszer, amelynek nagyon kevés ellenjavallata van.

This web page was started with Mobirise website template