www.reikimester.hu

Tóth Tamás

Reiki, AROLO, Szellemgyógyász mester, tanár


toth.tamas (@) reikimester.hu

06 30 183-6161

PRC MAX 7 - Porc és izület építőelemeinek összetevőivel (120 db kapszula)


A készítmény a világon szinte egyedülálló összetételben és arányban tartalmazza mindazt ami a porcok és izületek regenerálódásához szükségesek. A vásárlói tapasztalatok alapján szinte minden jellegű porc és izületi problémánál elindult a javulás folyamata!


Miért a PRC MAX 7? A piacon többnyire olyan termékekkel találkozunk amik két, maximum három összetevőt tartalmaznak és ehhez képest elég borsos áron lehet hozzá jutni. Sok bennük a hordozó és kevés a hatóanyag, de emiatt legalább nagy a mértük és elhitetik hogy valamit be is vittünk a szervezetbe. Csak sajnos nem azt amit várunk.


A PRC MAX 7 nem tartlmaz semmi felesleges dolgot, csak tisztán hatóanyagokat!


Adagolása: Napi 2 x 2 szem bő folyadékkal lenyelve. A készítmény fogyasztása min. 3 hónapig javasolt azt követően napi 2 kapszula javasolt.
Összetevői :


MSM: Az MSM, és a hozzá kapcsolódó vegyületek 85%-át teszik ki az élő szervezetekben található kénnek. Sok kutató úgy vélekedik, hogy a kén súlyosan elhanyagolt ásványi tápanyag, ami elengedhetetlen szerepet játszik az emberi táplálkozásban.

Majdnem mindenki a modern társadalomban MSM hiányos, és az idő előrehaladtával még fokozódik a hiány. A klinikai tapasztalatok mutatják, hogy az MSM a következő panaszok esetén nyújt segítséget:


• allergia, izületi gyulladás, akné, rák: mell, vastagbél, gyomorsavtúltengés/ gyomorégés, székrekedés, égés, törékeny, puha körmök, diabetes, szem problémák, túlérzékenység gyógyszerekre, rovar csípés, tüdő betegségek, izom fájdalom, fog problémák, paraziták, élősködők, reumatikus izületi betegségek, sebesedés, hegek, horkolás, bőr, haj, köröm, stressz, napégés, izület, ízköz, ész élesítőKollagén: A kollagén javítja a keringést, elősegíti a különböző sérülések gyógyulását, A kollagén erősíti a csontok, inak, porcok, szalagok szerkezetét. Enyhíti a reumás fájdalmakat, növeli az izületek rugalmasságát. Csökkenti a narancsbőr mértékét, javítja a bőr szerkezetét. A kollagén csökkenti a ráncokat. Hozzájárul a haj növekedéséhez


Glüközamin szulfát : A glükózamin nemcsak fontos építőköve a porctermelésnek, és így segíti a károsodott izületi porcok regenerálódását, hanem gátolja a porcot bontó enzimek(hyaluronidáz) működését is, így képes lehet megállítani, illetve lassítani a porc pusztulásának a folyamatát is.


Kondroitin szulfát : Visszaállítja a porcok rugalmasságát. Ez a vegyület nem csak a porcújdonképződésben tölt be alapvető szerepet, hanem a porcot bontó enzimek inaktiválása révén megállítja a porc pusztulását, és ezen keresztül gyulladásgátló hatása is jelentős.

Kísérletes eredmények alapján ma már egyértelműen bizonyított, hogy a szájon át adott glükozamin és kondroitin-szulfát jól felszívódik, és nagy mennyiségben kerül be az izületi folyadékba.


Hyaluron sav : A hyaluronsav nem egy táplálék kiegészítő fantázianeve, és nem is egy kozmetikai hatóanyag! Ugyan olyan része a szervezetünknek, mint a kollagén, az ellasztin, illetve az aminosavak. Egészen pontosan szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ez a kis titokzatos sav felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét.


A negyven éves kor a vízválasztó, ugyanis ekkor a hyaluronsav termelődése a felére csökken, hatvan éves korra pedig a bőr hyaluronsav mennyisége 10%-a az eredetinek. Egyértelmű tehát, hogy az öregedés elleni harc egyik fő fegyvere a hyaluronsav szövetekben való megőrzése, illetve a visszajuttatása a szervezetbe.


Bambusz kivonat - ebben organikus szilicium amit a bambusz tartalmaz, amely szervezetünk összetételét képezi. A szilícium felel sok más egyébbelem felszívódásáért. Ha a kalcium a csontszövetek formálódásának alapeleme, akkor a szilicium a rugalmas felépítésért felel:- porcok, ízületi folyadék, összekötő inszövetek,  stb.


Cink Glükönát :

A cink részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntar­tásában, részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében. Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartá­sához, hozzájárul a normál DNS-szintézishez. Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában. Részt vesz a makro­tápanyagok normál anyag­cseréjében, részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében. Részt vesz az A-vitamin normál anyagcseré­jében. szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben. Hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntar­tásához, a vér normál tesztoszteronszint­jének fenntartásához. Hozzájárul a normál látás fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez. Kiváló antioxidáns, tehát hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. szerepet játszik a sejtosztódásban.

Egy doboz PRC MAX 7 - 13.990 Ft.


Rendelésnél add meg mennyi dobozzal küldjek, illetve  a postázási címet.

Lehetőség van utánvétre vagy banki utalásra.


Email : toth.tamas (kukac) reikimester.hu

Tel: 06 30 183-6161