www.reikimester.hu

Tóth Tamás

Reiki, AROLO, Szellemgyógyász mester, tanár


toth.tamas (@) reikimester.hu

06 30 183-6161


A.R.O.L.O. TANFOLYAMOK


Az A.R.O.L.O. hasonló rendszerrel dolgozik, mint a delfinek. Tudósok megfigyelései szerint, a delfinek energiaimpulzusok segítségével képesek  nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat.


Energetikai diagnosztikai rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését, és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését; a karmikus tanulófolyamatok felismerhetővé válnak, és azok gyorsabb illetve könnyebb befejezése elősegíthető. Energetikai kezelési rendszer, amely a gyors hatásmechanizmusával tűnik ki.


Percek alatt laborfelszerelés és technikai segédeszközök nélkül bármely tetszőleges érték vagy állapot kiderítését, a megfelelő gyógyszer és az egyénileg legpontosabb adagolás megállapítását. Az alkalmazónak mindez számos lehetőséget kínál a precíz segítségnyújtásra.


Ha valaki A.R.O.L.O.-t szeretne tanulni, mindenképpen azt javaslom, hogy mindkettőt végezze el egymás után! Az A.R.O.L.O. I.-el nem tudunk magunkon diagnoztizálni, segíteni, csak másoknak. Az A.R.O.L.O. II.-nél már sokkal több a lehetőség. Itt is, mint a reikinél szimbólumokat kapunk, melyekkel gyorsan el tudunk végezni akár magunkon is egy mély aura tisztítást, és harmonizálást, ami nagyon jól jön ha meg vagyunk terhelve! Ebben az állapotban nem tudnak a negatív energiák hatni ránk! Illetve, ha az élet nehéz akkor egy szimbólummal le tudjuk ideiglenesen venni magunkról ezeket a tanulási folyamatokat ha nem bírjuk a kiképzést. Ezeket majd később kapjuk vissza, ha már joban felkészültünk rájuk!


A Mester I. szintjén programozott hegyikrisztály készeletet adunk a tanulónak ami lényegesen hatékonyabbá és egyszerűbbé teszi a kezelést és a diagnózist. Az avatás során még közelebb kerülé az isteni energia áramlatához és összekapcsolódik a mester kristállyal. Lehetővé válik az az önmagunk tesztelése és az önkezelés is.


A Mester II. szint az I-re a pont. Tovább Nő a bevatással a rezgésszint és lényegesn kibővül az A.R.O.L.O. ban használatos kezelések tárháza. Megtanulja a “kristályember” technikát, gyógyszerek hatásának kiváltását energetikai úton. Agyprogramozást, negatív minták kitörlését. Gyógyító, megújító rezgésű mantrákat. Sikeres vizsga esetén megkapj az avatással a lehetőséget, hogy A.R.O.L.O. I-II tanfolyamot tartson.