Reiki beavatások

A BEAVATÁSOK szimbolikus jelentése az, hogy a Reiki Mester a földi és a mennyei energiákkal kapcsolódva segít megnyitni a hallgató szívét és intuícióját. Megnyitja az energia csatornákat és felemeli az egyén rezgését.

A Reiki útjára való ráhangolódás az egyik legszebb, varázslatosabb és legérdekesebb élmény. A Reikire való ráhangolódás folyamata az, amikor tudatosul egy olyan frekvencia, amely mindig elérhető volt számunkra, és valóságunk egy része. Most azonban úgy döntünk, hogy érzékenyek leszünk rá, és ezzel a frekvenciával dolgozunk a lélek, a test és a lélek egészségéért. A ráhangolódások és a ráhangolódások után végzett gyakorlatok segítenek abban, hogy a Reiki frekvenciájához igazodjunk, és fenntartsuk a szeretet és a fény magas rezgését.

MIK AZOK A REIKI HANGOLÁSOK, BEAVATÁSOK? 

A Reiki beavatások szent rituálék, amelyeket a Reiki Mestertanárok osztanak meg azoknak a tanulóknak, akik gyógyító fényt szeretnének közvetíteni. A ráhangolódások fokozzák az univerzális életerő-energiával kapcsolatos tudatosságunkat. Az erőteljes beavatás megtisztítja az energiamezőt, és segít emlékeznünk Valódi Természetünkre és a Forrással való kapcsolatunkra. Ezen energiaátadásokon keresztül felkarolhatjuk azokat a veleszületett gyógyító képességeket, amelyek mindig is bennünk voltak, de talán nem voltunk tudatában.

A REIKI BEAVATÁSOK ELŐNYEI
Amikor befejezi a Reiki képzését, tanúja lehet:

 • Az univerzális forrásintelligencia erőteljes, gyakran kézzelfogható tapasztalatára
 • A gondolatok, érzelmek és emlékek mély gyógyulása tudatában és testében
 • Fokozott emlékezés a "Forrásra"
 • Arra vezet az energia, hogy fedezze fel intuícióját és az finom testét
 • Ébredés a valódi jólét lehetőségére a szellem, test és elme területén.

HOGYAN KÉSZÜLJÜNK FEL A BEAVATÁSRA?
A ráhangolódások mélyen erőteljes élmények lehetnek testben, elmében és lélekben, mivel energetikai méregtelenítést indítanak el. Kiválthatják mindarra az emlékezést, ami gyógyulást igényel. Ez magában foglalhat tudatalatti mintákat, traumákat, szokásokat, függőségeket és érzéseket. Érdemes lehet 1-2 napra törölnie a naptárát, amikor megkapja a ráhangolódást, hogy megfelelően tudjon foglalkozni előtte és utána.

Íme néhány módszer, amellyel felkészülhet a ráhangolódás fogadására:

 • Jól hidratáljon. Igyon elegendő vizet.
 • Gondoskodjon testéről és elméjéről edzéssel vagy a természetben való tartózkodással. Szánjon egy kis időt arra, hogy egyszerűen legyen, és üljön csendben.
 • Egyen könnyebben emészthető ételeket. Érdemes lehet kerülni a húst vagy a tejtermékeket.
 • Néhány nappal a beavatás előtt ajánlott kerülni a koffeint és az alkoholt. Ez lehetővé teszi, hogy változatlan és tudatos állapotban legyen.
 • Aludjon eleget a beavatás előtti és utáni 2-3 éjszakán keresztül. Az alvás segít integrálni és feldolgozni a mentális, érzelmi és energetikai testünk változásait.

MILYEN ÉRZÉS A REIKI BEAVATÁS?

A ráhangolódás során a tanuló leül, a tanár pedig egy rituálét hajt végre kéztartással, légzéssel, szimbólumokkal és szándékkal. Fejtetőn, holmolon, tenyereken ér a tanulóhoz.

Miközben a tanár hangolást végez, meditatív állapotba kerülhetsz. Észreveheti, hogy energia áramlik át a testén, melegség, hűvösség vagy képek, fények formájában. Az energia érzelmeket szabadíthat fel könnyek vagy nevetés révén. Általában számos fizikai érzetet, érzelmi élményt és tudatállapotot tapasztalnak meg. A tanulók élményeit növeli, ha képesek nyugodt, nyitott elmével, elvárásoktól mentesen részt venni a beavatáson. Próbáljon JELEN lenni a ráhangolódási folyamat során.

MIRE SZÁMÍTHATOK REIKI BEAVATÁS UTÁN?

A beavatás után bármikor lehyvhatja, csatornázhatja a Reikit, amikor úgy dönt. A szándékod életre fogja hívni az energiát. Ezt a folyamatot meditálással, légzéssel vagy a rajtad átáramló energia vizualizálásával támogathatod.

Javasoljuk, hogy mindennap gyakorolja a Reikit , még ha 10 percig is, legalább 21 napig. Ez segít alkalmazkodni az új rezgésekhez és gyakorlatokhoz. A kapcsolatod önmagaddal és a gyógyulási móddal erősödik, ahogy megjelensz önmagad számára.

Nyugodtan forduljon Reiki mester tanárához, ha kérdése vagy aggálya merül fel. Ez a folyamat egyesek számára finom, mások számára drámaibb lehet. Időről időre folytathatja ezeket a gyógyulási ciklusokat. A "tisztulási folyamata" nem korlátozódik a ráhangolódást követő első 21 napra. 

Megtapasztalhat egy méregtelenítési, "tisztulási" folyamatot és az önmagaddal való összhangba kerülést, amely magában foglalhatja:

 • Könnyebbnek és élénkebbnek is érezheti magát
 • Több vagy kevesebb alvásra van szüksége
 • Élénk álmok, szinkronicitások és felfokozott intuíció
 • Ráébredni a célodra és a szenvedélyedre
 • Önmagunk megismerése (elme, test, érzelmek)
 • A korábban elfojtott érzelmek elismerése
 • Szükség van az egyedüllétre vagy a határokra
 • Önmagunk és a múltunk elfogadása

Website was built with Mobirise