Intuitív Reiki

HOGYAN ÉBRESZD FEL INTUÍCIÓDAT A REIKI ENERGIAGYÓGYÍTÁSSAL

Az intuitív fejlődés elkerülhetetlen előnye a reiki gyógyítás gyakorlásának. Az energiamunka megnyitja a kezelő finom testét, és fokozza érzékszervi képességét. A rendszeres reiki gyakorlat olyan belső nyugalmi környezetet teremt, ahol meghallgathatod a magasabb bölcsességet. Egyes gyakorlók felismerik az intuíció felébredését az első alkalomtól vagy beavatástól kezdve, másoknál pedig finoman megerősödik a mindennapi gyakorlat során. Az intuíció azonban mindannyiunkban megvan. Mindannyian választhatunk azt, hogy a reiki gyógyítással fejlesztjük intuícióinkat.

MÍTOSZOK A REIKIRŐL ÉS AZ INTUÍCIÓRÓL, AMELYEK EGYSZERŰEN NEM IGAZAK

1. Különleges adottságokkal kell születned ahhoz, hogy intuitív legyél.
Nem! Egyáltalán nem. Természetes intuitív érzékszervekkel születtünk, mint például a harmadik szem csakra, a bél, a szív, az elme, a szem, a fül, az orr vagy a nyelv. Mindegyiket úgy tervezték, hogy érzékelje, érzékelje vagy érezze a fizikai birodalmon túl. Egyszerűen csak rajtunk múlik, hogy ezeket az ajándékokat információhoz juttatjuk-e, vagy figyelmen kívül hagyjuk őket. Gyakorlással mindegyik érzékszervet élesíthetjük.

2. A reiki gyakorlásához intuitívnak kell lennie.
Dehogy. A reiki és az intuitív gyógyítás egyaránt tanult készség. Lépésről lépésre vannak olyan módszerek, gyakorlatok és rituálék, amelyek a szívedet és az elmédet az intuitív felismerés és az energetikai engedmény terébe juttathatják. Ahogy az ember megtanulja használni az izmait és az érzékszerveit járáshoz, úgy a reikit és az intuíciót is meg lehet tanítani.

3. Az intuíció megnyitása és a Reiki csatornázása veszélyes és káros.
Emiatt végképp nem kell aggódni. Isteni energiával dolgozol ami vigyáz rád és megvég Téged a kezelések közben. A Reiki tanfolyamokon mindent megtanulsz erről gyakorlatban. Vannak védelmi technikák is amit ha az ember használ adhat biztonság érzete. Hiszen energetikailag minden negatívra érzéketlenné válunk. Nem vehetsz fel és nem is adhatsz át semmilyen negatívat. 

HOGYAN NYITJA MEG A REIKI AZ INTUÍCIÓT?

Hónapokkal a Reiki képzés befejezése után néhány diák azon töpreng, hogy „Tehet-e a Reiki intuitívvá?” Tanúi lehetnek jeleknek, szinkronicitásoknak és a tudás fokozott érzésének. A válasz abszolút igen! Valójában nem gyakorolhatod az energiamunkát anélkül, hogy ne befolyásolnád finom testedet. Függetlenül attól, hogy Reiki kezelést vagy ráhangolódást kap , több oka is van annak, hogy az energiagyógyítás kibővítheti az intuitív tudatosságot. Íme néhány magyarázat:

 • Az életerő egyensúlya a fizikai, mentális, érzelmi és spirituális testben egységet és harmóniát teremt az egész lényben. Javítja az egyes rétegek közötti jelzéseket, lehetővé téve, hogy jobban érintkezzen az elmével, a szívvel, a lélekkel és a testtel.
 • A Reiki fokozza szemünk, fülünk, orrunk, bőrünk és nyelvünk érzékenységét és tudatosságát. Ezek a szervek segítenek abban, hogy észleljük, feldolgozzuk és megkapjuk a legmagasabb javunkat szolgáló információkat. Lehet, hogy ezt „belérzésként” élted meg.
 • A reiki áramlásba hozza a csakrákat. Különösen, ha a szakrális csakra egyensúlyban van, akkor kapcsolatban vagyunk érzelmeinkkel, és engedjük, hogy intuitív módon vezessenek bennünket. A félelem, a szomorúság, a harag és számos más érzelem támpontokat adhat nekünk, és segíthet megérteni kapcsolatunkat más emberekkel, eseményekkel és körülményekkel. A szívcsakra erőteljes intelligenciát is biztosíthat számunkra, mivel képes az együttérzés és az empátia lencséjével érezni. A harmadik szem csakra lehetővé teszi számunkra, hogy túl lássunk a fizikai dolgokon, fejlesztjük a tisztaságot és intuitív észlelést. Végül a koronacsakra emlékeztet bennünket mindennel, ami van, beleértve a Forrást is.
 • A Reiki kibővíti a nem fizikaival kapcsolatos tudatosságunkat. Lehetőséget kínál arra, hogy emlékezzünk arra, hogy az anyagi és nem anyagi birodalmakban minden energiából áll, és emberekként képesek vagyunk energiát áthelyezni szándékainkkal, jelenlétünkkel és hajlandóságunkkal.
 • A Reiki segít átlépni az idővonalakat és a teret. A harmadik szimbólum különösen emlékeztet velünk született egységünkre. Ez azt jelenti, hogy láthatjuk a múlt és a jövő energiáját, és intuitív módon kapcsolatba léphetünk az emberekkel szerte a világon.
 • A Reiki jelenlétet teremt, az intuíciód szent terét. Amikor a Reiki szabályozza az idegrendszert, és az elme mentes a zavaró tényezőktől, nagyobb valószínűséggel érzékeljük a Magasabb Igazságot.
 • A Reiki gyakorlatot ad az érzelmek szabályozásában, hogy azok ne homályosítsák el szívünk intelligenciáját. Amikor a régi kiváltó okokon és sebeken dolgozunk, tiszta és nyitott edényekké válunk a Forrás számára, amelyen keresztül áthaladhat.

HOGYAN FEJLESSZE INTUÍCIÓJÁT REIKIVEL

Lehet, hogy volt néhány intuitív tapasztalata az energiával kapcsolatban, de nem biztos abban, hogy helyesen észleli-e az üzeneteket. Talán érzékenyebbnek érzed magad, de szeretnéd ezt a tudatosságot saját magad és mások gyógyulására fordítani. Van néhány módja annak, hogy elkezdje táplálni intuitív reiki ajándékait.

 • Emelje be a Byosen szkennelést a reiki rutinjába. Ez a hagyományos japán Reiki technika arra késztet bennünket, hogy átfésüljük az auránkat, és érezzük a tenyerünkben az olyan érzeteket, mint a hő, a hideg, a bizsergés, a nyomás vagy a húzás.
 • Kommunikálj vezetőivel. Tedd rendszeres gyakorlattá, hogy a napod kezdetén behívod segítőidet, angyalaidat vagy erőállataidat. Több mint valószínű, hogy kényelmesebben fog velük társalogni a nap folyamán, amikor segítségre van szüksége. Az automatikus írást is gyakorolhatja a vezetőkkel való kommunikációhoz.
 • Ülj be a megfigyelés terébe. Engedd el a reagálás szükségességét, és válaszolj minden gondolatra vagy érzésre. Tanítsd meg az elmét, hogy ne szívjon fel minden energiát amit érzékel, hanem inkább megfigyelő legyen. Ez segít abban, hogy az elméd elég üres maradjon ahhoz, hogy intuitív információkat kapjon.
 • Legyen a tiszta és nyitott edény, valamint a médium a birodalmak között. Engedd el a ragaszkodást ahhoz, hogy a csatornázásod hogyan néz ki, hogyan érzékelik, kit támogat, és milyen hatással van másokra. Inkább engedd át magad az isteni intelligenciának, amint az áthalad rajtad. Amikor ragaszkodunk azon elképzeléseinkhez, hogy hogyan nézzen ki az intuíciónk, vagy hogyan segítsen nekünk, elzárjuk magunkat attól, hogy megkapjuk.
 • Minden egyes beavatás elősegíti a mélyebb tisztulást, és egy kicsit tovább nyitja a finom testet.
 • Használd a Reiki szimbólumokat. Dolgozzon az első Reiki szimbólummal a megalapozás és védelem érdekében, a második Reiki szimbólum a mentális és érzelmi jólétért, a harmadik Reiki szimbólum az egységre való emlékezésért, és a negyedik Reiki szimbólum a nagyszerű, ragyogó fény megtestesítője.
 • Tisztítsd meg szívedet a Reiki előírásaival . Gyakorold a szavak gyakoriságának fogadását és megtestesülését. Ahogy elengedjük az aggodalmat és haragot, és felépítjük a hálát, az őszinteséget és az együttérzést, visszatérünk elménk, testünk és szellemünk teljességéhez. Ez a teljesség magába foglalja intuitív érzékünket.

Intiuició reikizés közben 

Sok finom vagy erőteljesebb módon tanúja lehet az intuíciójának megnyílásának. Ezen jelek egy része maga a reiki gyakorlat során tapasztalható, míg mások a gyakorlás után fejlődnek ki.

 • Érezheti, hogy kezei önkéntelenül mozognak, miközben a gyógyítást vagy a Byosen szkennelést gyakorolja. Amikor hagyja, hogy a Reiki átvegye a vezetést, gyakran elvezeti Önt egy olyan testrészhez, amely használhatja a gyógyító frekvenciát. Reiki Mester tanfolyam után ez automatikus.
 • A tisztánlátás, a pszichés információk ismerete az élet bármely területén, beleértve az egészséget, a kapcsolatokat és a karriert, a reiki gyógyítókban kialakulhat. Előfordulhat, hogy hirtelen meglátásokat, sejtéseket vagy visszaemlékezéseket kap. Észreveheti, hogy elméjét egy bizonyos személy, emlék vagy helyzet felé irányítja, hogy gyógyulást küldjön. Néhányan dalszöveggel vagy ismétlődő számokkal is kapnak üzeneteket.
 • Észreveheti, hogy a szaglás, az ízlelés vagy a tapintás felerősödik. Mélyebben érezheti a szelet a bőrén, vagy hidegrázást tapasztalhat. Olyan illatokat is érezhet, amelyek információkat hordoznak.
 • Ha elkezdi érezni egy másik személy érzéseit, például a torka összeszorulását vagy szomorúságát, akkor tisztánlátást tapasztal. Az empaták gyakran érzékelik más emberek energiáját, beleértve a csoportokat és a helyeket. Ezzel nem veszi át a problkémájukat!
 • Előfordulhat, hogy a füle cseng, vagy érzékeny. Amikor egy Reiki-kezelő tisztánhallást tapasztal, hangot hallhat a fejében. Az üzeneteket általában nyugodt, ítélkezéstől mentes hangnemben osztják meg az Ön nagyobb javára.
 • Csukott vagy nyitott szeme közben lebegőket, fényvillanásokat láthat, vagy látomásai lehetnek. Ha tisztánlátást tapasztalsz, vizualizálhatsz gyógyító fényeket és színeiket, csakrákat, őrangyalokat, intergalaktikus lényeket, ősöket és még sok mást.
 • Az álmok és a vizualizációk a meditációban élénkebbek lehetnek, és mélyebb szimbolikájuk lehet.

This web page was built with Mobirise