www.reikimester.hu

Tóth Tamás

Reiki, AROLO, Szellemgyógyász mester, tanár


toth.tamas (@) reikimester.hu

06 30 183-6161


Gergály Melinda


Hellinger Családállítás

Kártyajós, Látó, Kineziológus

Önismereti tanácsadás


Tóth Tamás vagyok, a Reiki World alapítója, mestere.


Tizennyolc évesen, huszonkét évvel ezelőtt, egy "véletlen" találkozás folytán kerültem kapcsolatba a Reikivel, vagy más néven az isteni gyógyító energiával. A sors ekkor hozott össze Erős Sándorral, aki a mesterem lett. Hamarosan szinte apa fia kapcsolat alakult ki közöttünk és tanítani kezdett a Reikire. Rengeteget gyakoroltunk, sok "csodát" láttam és éltem meg nála.


Ő tanított meg arra, hogy a Reiki a mindennapi élet része; segítségével pozitív irányba változik meg életünk. Amit kaptam a Reikitől, azt nehéz szavakba önteni. Nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb, egészségesebb lettem. Megtaláltam életem egyik nagy célját. Továbbadni a Reikit mindenkinek, aki nyitott felé.


Véleményem szerint minden családban szükség lenne legalább egy Reikisre, aki ismeri és használni tudja ezt a csodálatos gyógyító erőt. Kevesebb gyógyszerre lenne szükség, és az emberek ebben a rohanó, gyorsan változó világban is közelebb kerülnének egymáshoz.


Hamarosan szűkebb környezetemben magam is vállalkoztam rá, hogy a Reiki útmutatásai alapján másokon is segítsek. Családom tagjain, barátaimon és munkahelyi kollegáimon is bebizonyítottam gyógyító erejét. Kilenc éve minden mással felhagytam és csak ennek szenteltem az életemet. Ennek köszönhetően sok ezer óra Reikis gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezem.


Hamar megbizonyosodtam arról, hogy a Reiki mindenkinek segített, aki kapcsolatba került vele. Emiatt döntöttem úgy, hogy tanítani fogom mindazoknak, akik meg szeretnék ezt a csodálatos erőt tapasztalni, életükben alkalmazni.


Tóth Tamás


Reiki Mester-Tanár

Pszi sebész

Gergály Melinda vagyok.


Kedves olvasó! Enged meg,hogy bemutatkozzam.

 

  Gergály Melindának hívnak. 20 éve foglalkozom hivatászserűen kártya jólással, ezen keresztüli médiumi közvetítéssel. Már gyerekkoromban felfedeztem, hogy kapcsolatom van a szellemvilággal. Akkor még féltem, mert a jó és a gonosz erők egyaránt megtaláltak. Idővel megtanultam uralni ezt a képességemet és célom, hogy ezek segítségével, segítsek utat mutatni és találni a hozzám forduló embereknek.  Elsőre a magyar kártya került a szívemhez közel, ami elsődlegesen hosszú távú életutat fed fel az érdeklődőnek, egy olyan iránymutatást ami felé bátran fordulhat és járhat.  Aztán a TAROT kártya következett, ami részleteket fed fel az egyén adott problémáival, karmikus feladataival kapcsolatban. Rövidebb távú aktulis problémákat segít tisztázni, munka, emberi kapcsolatok, egészség terén.  A cigány kártya pedig mutatja azokat az energiákat amik igazából hatást gyakorolnak az ember életére jó és rossz irányba.  Mindegyik nagyon jó és hasznos, külön-külön használom őket mégis együtt, mert így együttesen még mélyebbre tudunk bele ásni az emberek személyiségébe, aktuális problémáira fellebbenteni a fátylat a homályban lévő dolgokról.  A tanfolyamokon kívül foglalkozom személyes segítség nyújtással is ahol, mind a kártyákat, valamint az SVT-t (spirituális válasz terápia) használom. Ez utóbbi az egyetlen mód arra, hogy a szellemi világban tudunk rendet tenni az ami az egyén életére hatással van. Aki elekadt az életében, szenved és fogalma sincs merre tovább az élete annak az SVT konkrét megoldást tud nyújtani.


Engem is ez a módszer hozott ki életem számos mély pontjából ezért a sok páciensen kívül elmondhatom, hogy saját tapasztalatom is rendkívül pozitív emiatt is sajátítottam el ezt a módszert, amiért egy életre hálás vagyok Gabi barátnőmnek.


E-mail címem:


 toth.tamas (kukac) reikimester.hu


Telefon: +36 30 183-6161