www.reikimester.hu

Tóth Tamás

Reiki, AROLO, Szellemgyógyász mester, tanár


toth.tamas (@) reikimester.hu

06 30 183-6161

Mesterem mindíg arra tanított, hogy semmit ne higgyek el, hanem tapasztaljam meg. Ugyanezt vallom én is. A kezelésben nem kell hinni, de fontos, hogy gyógyulni, változni, változtatni  akarj! Mert ahogy most élsz, gondolkodsz, cselekszel az vezetett oda, ami bajod van.


Én  nem végzek orvosi tevékenységet, ebből a szempontból nézve nem gyógyítok! A Te szervezeted gyógyítja meg saját magát, beindulnak és felgyorsulnak az öngyógyító folyamatok.


Nem a fizikai testedre gyakorlok hatást, hanem az energiarendszeredben és a lelkedben állítom vissza az egyensúlyt. Kitisztulnak a csakráid, energiatested (aurád), helyre áll benned a harmónia, megszűnnek a blokkok. Megvalósul a test-lélek-szellem egysége.


A tapasztalat azt mutatja, hogy a harmonikus kiegyensúlyozott ember nem beteg. A betegség lelki problémáink testi kivetülése.


Ha valaki ezt nem hiszi, itt van rá egy egyszerű példa.: Csörög a telefon, kapsz egy jó hírt, mit érzel? Egész testedben öröm, boldogság árad szét, repülni tudnál könnyű vagy, mosolyogsz és úgy érzed tiéd a világ. Egy trauma esetén ennek a ellenkezője.: Erőtlenség, remegés, letargia, itt a világ vége érzés. EGYETLEN információ, gondolat ezt tudja tenni! Gondolj bele, ha naponta ki vagy téve sok negatív hatásnak, félelem van benned, harag, gyűlölet, keserűség és még sorolhatnám. – csoda, hogy beteg a világ? Csoda, hogy beteg vagy?


Az életed felelőssége a Te kezedben van, de eszközöket tudok adni arra, hogy fent tudd tartani a harmóniádat. Segítek visszaállítani benned az egyensúlyt, megtalálni és megoldani a problémád okát!


Táplálkozás: A táplálkozás szakértője nem vagyok, csak azt tudom, hogy az élelmiszernek látszó tárgyak amiket szépen csomagolnak nem tartalmazzák azt amire szükségünk lenne. Ezért van az OLIFE -nézd meg az oldalt. Nélkülözhetetlen 260 molekulája csodát tesz az emberrel. Külön nem írom le azt a hosszú listát amit képes benned megjavítani. Az oldalon megtalálod.


Emellett ha daganatos probléma van, akkor széles spektrumu CBD (kannabisz) olajat is tudok adni! Hívj vagy írj!


E-mail címem:


 toth.tamas (kukac) reikimester.hu


Telefon: +36 30 183-6161