www.reikimester.hu

Tóth Tamás

Reiki, AROLO, Szellemgyógyász mester, tanár


toth.tamas (@) reikimester.hu

06 30 183-6161


Aktív Szellemgyógyászat


Fontos tudnod: A szellemgyógyászat eme három lépcsője az első lépés a pszi sebészet felé!  Az igazi Fülöp-szigeteki az egy vér nélküli, energetikai műtét.


Ez az energetikai módszer az alkalmazás egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki a többi közül.


A több lépcsőből álló rendszer fokozatai egymásra épülnek, egyre mélyebbre vezetve a tanulót a szellemgyógyászat rejtelmeibe. A tanuló így lépésről lépésre jut el oda, hogy gyors segítséget nyújthasson akut, konkrét problémák esetén és célzott támogatást nyújtson a gyógyulást elősegítve. Sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal.


Nagyvonalakban elmondom, hogy mit sajátíthatsz el a tanfolyamon.Szellemgyógyászat I-II. 25.000 Ft.


A két fokozat egy napon, egyben van megtartva!


A tanfolyamokra csak enni-innivalót kell hozni magaddal. Az ár magában foglalja a Reiki World oklevelét, részletes tananyagot, igény szerint frissítőt, kávé, tea.


Szellemgyógyászat III. 24.500 Ft.


Az eddig tanult technikák átismétlése után a tanuló megismeri a gyógyítók személyiségjegyeit, majd új technikákat sajátít el. Megtanulja az energetikai injekció , a lézer-technika kivitelezésének módját, alkalmazásának lehetőségeit. Valamint kiegészítés képp, a tananyagon kívül is mutatok még pár technikát amivel segíteni lehet különböző problémákon.


Előfeltétel: Aktív Szellemgyógyászat I-II.


Szellemgyógyászat IV. Pszi sebészet, vér nélküli műtét.


Előfeltétel: Aktív Szellemgyógyászat I-II-III.


Tanfolyami díj: 45.000.- Ft.


Az itt tanult technikával és a beavatással megnő az intuíció, megnyílik a harmadik szem ami szükséges ahhoz, hogy az energetikai műtétnél a segítőnk által kapott irányítást a lehető legjobban tudjuk kivitelezni. Képessé válik a tanuló bele nyúlni energetikailag a páciens testébe és ott úgy koncentrálni azt, hogy azonnal érezhető beavatkozást hajtson végre. Itt egy nagyon látványos gyakorlaz is elsajátításra kerül, a kanálhajlítás.


Szellemgyógyászat V. Mester /tanári : 75.000 Ft.


A tanuló meg kapja a jogot és lehetőséget, hogy szellemgyógyászat I-II tanfolyamot tartson.Ajánlom figyelmedbe a fenti videót. Ezen az energiamezőn működik a  Szellemgyógyászati energia. Sok  mindern amire hivatkozik, tananyag.