www.reikimester.hu

Tóth Tamás

Reiki, AROLO, Szellemgyógyász mester, tanár


toth.tamas (@) reikimester.hu

06 30 183-6161


A Reiki I. tanfolyamon a tanuló betekintést kap az emberi test energetikai felépítésébe. Az aura jelentőségébe, a csakrák működésébe, tisztításba.

Megtanulja hogyan lehet ezt a csodálatos gyógyító energiát önmagunk és mások segítségére hasznosítani.


A tanfolyam elméletben és gyakorlatban az alábbiakat tartalmazza:Minden résztvevőnek megtanítom a sokak által lehetelennek hitt, vagy egyesek szerint éveken át tartó kitartó gyakorlással elsajátítható AURALÁTÁST. Hiszem ha látom? :) Itt a lehetőség. Garantálom, hogy néhány percnél nem lesz több. :) Egyébként ezt oktatják külön tanfolyamokon máshol is 10-15.000 ft.-ért.


A beavatást követően minden tanulónak megemelkedik a személyes rezgésszintje, ezáltal képessé válik a Reiki energia közvetítésére.

 + Már egy SZIMBÓLUMRA IS KAPHATSZ AVATÁST. Ez a szimbólum ritka és ahogy tudom, csak 55.000 Ft-os Jikiden reiki I-ben adják át. Itt megkapod 20.000 Ft.-Ért ugyanezt.


A Reiki I. Továbbképzés:


Egy újdonság lép be a Reiki I-be. A tananyag bővült és egyedülállóan egy új szimbólumra kerül beavatás. Ez azokra érvényes csak akik még nem kapták meg ezentúl a hagyományos reiki I. tananyag részévé vált 2017 Október. 22.-Ével.Reiki I : bővített tananyaggal és a plusz Reiki szimbólummal csak 20.000 Ft !

Jelentkezés