www.reikimester.hu

Tóth Tamás

Reiki, AROLO, Szellemgyógyász mester, tanár


toth.tamas (@) reikimester.hu

06 30 183-6161

Reiki, a szeretet energiája


A Reiki II. tanfolyamon tovább bővülnek a lehetőségek. Három szimbólum használatát sajátítjuk el. Ezek segítenek a gyógyításban és a mindennapi problémák megoldásában.


Az első alkalmas arra, hogy ételt, italt harmonizáljuk, olyan rezgésre emeljük, hogy könnyebben emészthetővé, egészségesebbé válik. (A mai világban ahol már tényleg csak a jó Isten tudja mivel etetnek úgy gondolom kötelező lenne.) Valamint képesek leszünk teret harmonizálni, meváltoztatni annak rezgését, ezell pozitív hatással lenni mindenkire aki ott tartózkodik. Ideális iskolában, munkahelyen, vagy akár otthon is. Emellett a fizikai tümetek gyorsabb regenerációját érhetjük el vele.


Itt pusztán érdekesség képpen megjegyezném, hogy sok ember aki kemoterápiát kapott és mellé Reiki energiát, mellékhatások nélkül megúszta! Nem épült le, nem hullot ki a haja, nem ment tönkre a vérképe stb. Nagyon sokan számoltak be erről, tehát ez nem lehet véletlen. – De a még gyorsabb gyógyulás érdekében tudnék még mit ajánlani ha ilyen probléma van keress meg.


A második szimbólum segít olyan rezgésre transzformálni a Reiki energiát, hogy kifejezetten a pszichés tünetekre hasson. A lelki bajokra, berögzült félelmekre, fóbiákra stb. Minden a fejből, a gondolatok szintjéről inul ki. Ha ott gubanc van akkor a páciens hajlamos vissza generálni a tüneteit. Ez az a terület, ahová az orvos tudomány egyáltalán nem vagy csak nagyon kis mértékben fordít figyelmet. Kevés módszer létezik arra, hogy a tudat alattit rendbe szedjük. Ez talán az egyik legegyszerűbb.


A harmadikkal pedig időt-teret áthidalva képesek leszünk energiát küldeni másoknak, vagy akár magunk nak is előre, kár egy esemény pozitív irányba terelésére, vagy saját magunknak, ha valami extra segítség kell.


A szimbólumok használatának részletes magyarázata mellett at tanagyag tartalmaz tradicionális japán technikákat és titkos Reiki technikákat is!


A Reiki II elvégézésevel komoly “fegyvertár” lesz a kezünkben amivel pozitív irányba tudjuk terelni önmagunk és a környezetünk életét!Reiki II. 22.000 Ft.


Feltétele bárhol elvégzett Reiki I tanfolyam.

Jelentkezés