www.reikimester.hu

Tóth Tamás

Reiki, AROLO, Szellemgyógyász mester, tanár


toth.tamas (@) reikimester.hu

06 30 183-6161


A Reiki Mesteri fokozat. A Csúcs a Reikiben.


 Mondjuk úgy, hogy ilyenkor már nem csak közvevtítője az ember az isteni energiáknak, hanem egy velük, innentől megkapjuk a lehetőséget, hogy mesterré váljunk. Az isteni energiák még aktívabban "avatkoznak" bele az életünkbe és terelnek az életútunkon. Ez mindenkinek egyéni, mindenkinek a sajátja.


Nem az számít, hogy társadalmi szempontból kik vagyunk, mivel foglalkozunk. A Reiki minden élettel, életformával, gondolkodásmóddal kompatibilis és vallásoktól független isteni ajándék. Mindenkinek egy tökéletes indulás egy olyan úton, ahol jobban megismerheti magát.


A beavatások között nincs szükség arra, hogy hónapokat, éveket gyakoroljon azért, hogy "méltó legyen" a következő fokozatra, ami a tradicionális reikiben jellemző. A reiki elsődlegesen bennünk hozza létre a változásokat de nem kötelez senkit arra, hogy az életét alárendelje a gyógyításnak. Az hogy másokon segíthetünk egy lehetőség, de elsősorban magunknak szól. Éppen ezért mindenki maga dönti el, hogy mikor érzi készen magát a folytatásra.


A tananyag természetesen a mester szimbólum mellett számos további titkosan kezelt technikát is felvonultat!A Reiki Tanári fokozat: A tanuló meg kapja a jogot és lehetőséget, hogy Reiki beavatásokat végezzen. Reiki I-II-Mesteri szintig. Lehetősége van eldönteni, hogy föggetlenül szeretne e tevékenykedni, vagy pedig a Reiki World eszmei gyógyító szervezet tanáraként.


Ha úgy érzed, hogy kellő tapasztalattal rendelkezel, használod, éled a Reikit és tovább szeretnéd ani másoknak is, akkor a lehetőség elötted áll.Reiki Mester : 47.500 Ft.


Reiki Tanár : 80.000 Ft. - Ez a tanfolyam végezhető egyben a Reiki Mesterivel is.
Jelentkezés