www.reikimester.hu

Tóth Tamás

Reiki, AROLO, Szellemgyógyász mester, tanár


toth.tamas (@) reikimester.hu

06 30 183-6161

Szőlőmag termékek.


Az vagy amit megeszel? Hát jó, hogy nem tudjuk sokszor mit eszünk, vagy azt, hogy jött (hozták) létre, mert lehet nem ennénk meg semmit. A tömegtermelés, a génkezelt ennivalók, a szterodiokkal felfújt tyúkok és a rettenetesen szét vegyszerezett növények világában nehéz egészségesen táplálkozni. Szinte lehetetlen, vagy a többség számára megfizethetetlen.


Erre nem is megoldást, de kiegészítést tudnak adni az általunk forgalmazott szőlőmag termékek. Garantáljuk, hogy ilyen jó minőséget nem talál sehol Európában. Miért? Szőlőmag őrlemények között óriási a különbség! Egyedülállóan a FitoVita vörös szőlőmagból az előállítás során, az un. kősejtréteg  és a kristályos zárványok jelentős része kivonásra, elválasztásra kerül, ami a szőlőmag legfontosabb polifenol hatóanyagát tekintve nem értékes része a  szőlőmagnak. Ezáltal egy doboz FitoVita szőlőmagban sokkal több hatóanyag van, mint más gyártó ugyanilyen mennyiségű termékében!


Miért a szőlőmag? Klinikailag bizonyítottan elpusztítja a rákos sejteket. Az interneten böngészve számos tudományos kísérleti leírással találkoznunk. Alább egyet megtekinthet:Szőlőmagból nyert vegyület hatására a rákos sejtek elpusztítják önmagukat. A meglepő labortesztről amerikai kutatók számoltak be a közelmúltban.

A tanulmány során a szakemberek egy kereskedelmi forgalomban is kapható szőlőmag-kivonattal "kezeltek" leukémiás sejteket különböző dózisokban. Nagy adagban alkalmazva a kivonat apoptózist, azaz programozott pusztulást váltott ki az érintett sejtek nagy részénél.

24 órával a kísérlet kezdete után a sejtek háromnegyedénél beindult az önpusztító mechanizmus, s végzett a kóros sejtekkel. A szőlőmag-készítmény aktiválta a sejtekben található úgynevezett JNK fehérjét, mely az önpusztítást vezényli. Az egészséges, normális sejteknél nem indult be az önmegsemmisítés, hogy miért, azt egyelőre nem tudni.

- Mindenki olyan hatóanyagot keres, olyan szert szeretne kifejleszteni, mely hatásos a rákos sejtek ellen, ám a normálisakra, épekre nézve semleges, úgy tűnik a szőlőmag ebbe a kategóriába tartozik. Noha az eredmények biztatóak, a klinikai alkalmazástól még messze vagyunk - mondta Xianglin Shi, a lexingtoni Kentucky Egyetem munkatársa, a tanulmány vezetője.

A szőlőmag-kivonat daganatos betegségekre gyakorolt hatását firtatva már korábban is végeztek kísérleteket: bőr-emlő-bél- és tüdőrákos esetekben is hasonló mechanizmus játszódott le, mint most a leukémia esetében.

forrás: focus.de)Ha rákkal küzdesz, vagy ismerősöd, hozzátartozód, akkor itt van egy óriási segítség az orvosi kezelések mellett. Minél előbb, ahogy kiderült a probléma, de megelőzésnek is hatásos. A tapasztalatom azt mutatja, hogy energiával párosítva a szőlőmag termékek használatával szinte nullára csökkennek a kemoterápia mellékhatásai, nem megy tönkre a vérkép, az ember nem épül le és eltűnnek a daganatok. Egy példa a közelmúltból: Apósomnál 10 cm tüdődaganatot diagnosztizáltak és a májában több kicsit. 3 hónap után az eredmény teljesen 100%-osan negatív. Klinikailag bizonyított, hogy a szőlőmagból nyert vegyületek hatására a rákos sejtek elpusztítják önmagukat! De még rengeteg minden másra jó, ezen kívül is.


Napi 3x célszerű szedni mindet:


1 mokkás púpos kanál őrlemény gyümölcslébe keverve, vagy joghurtba

1 teáskanál olaj simán ahogy van

1 mokkás kanál (60csepp) héj kivonat 1 dl lúgos vízben


Ha még mellette energiát is kap akkor még nagyobb esélye van a győzelemre!


Minden termék ára 4.990 Ft. / db