Visszejelzések

Néhány ember, akik már voltak nálam

Hálásan köszönöm neked /ismételten harmadszor is/ amit értem tettél, bár ez a két szó édes kevés ahhoz, amit akkor éreztem, amikor az orvos kimondta a bűvös mondatot: eltűnt a ciszta! Emlékszem, november végén kerestelek meg kétségbeesve, alhasi fájdalmakkal, hogy kérlek segíts, mert 1 hónap múlva dől el, hogy sor kerül-e és ha igen mikor, az orvosi beavatkozásra, amit nagyon nem szerettem volna, de úgy tűnt sajnos kikerülhetetlen.
Azt én már nem mondhattam el magamról, hogy nem hiszek ebben az egészben illetve benned, mert egyszer kigyógyultam már a segítségeddel egy komoly bélhurutból, másodjára pedig a rózsahimlőmet mulasztottad el 3 hét alatt, amire az orvosok azt mondták minimum 6-7 hét a gyógyulási idő ..és igen csodálkozva néztek 3 hét után akkor is már rám:-)) Kb. ötször voltam nálad az elmúlt 1 hónap alatt most kezelésen.
Amellett, hogy a kezelések hatásosak voltak, nagyon jó hangulatban is teltek minden egyes alkalommal és ismét csak annyi dolguk volt velem, hogy gyógyulttá nyilvánítsanak:-))!! Szerintem a jövőben én már csak a diagnosztika elejére, majd a végére megyek be az orvoshoz ,akkor is csak azért a végén,hogy meglepjem..:-))!! Pont elég is ennyi!!:-)

Drága Tamás! Köszönöm amit ismételten értem tettél, köszönöm, hogy az égiek segítettek, hogy rád találjak, megismerjelek /bár véletlenek nincsenek :-)/. Kívánom neked, hogy a jövőben teljesítsék minden álmodat, mert ha valaki ,akkor te bőven megérdemled!
Ölellek: Kriszti.

Kedves Tamás,
Azt gondolom,hogy a „köszönöm” „nagyon szépen köszönöm” kifejezné azt amit érzek, mégis úgy gondolom, hogy a legmegfelelőbb kifejezés a „HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM” !!!
Elég idős és tapasztalt vagyok ahhoz ,hogy értsem és tudjam a dolgomat a világban. A veled való megismerkedés igazi töltetet jelent az életemben és azt a szó szoros értelmében igaz. Azon ritka emberek közé tartozol, aki pozitív kisugárzásával puszta létével valóban gyógyít. A magam részéről nagyon boldog vagyok ,hogy megismertelek és ,hogy részt vehettem a tanfolyamokon. Nagyon sok mindent tanultam újfent az „emberségről” és a „jóról”.
Megerősítetted bennem az elégedettséget….mely egyenlő a boldogsággal. Az elégedettség ugyanakkor hálát is jelent. Azt gondolom,hogy aki nem elégedett, az hálás sem tud lenni.
Mindenki lehet nagy ember… és bárki képes másokat is szolgálni. Csak hálatelt szív kell hozzá, szeretettől átitatott lélek. A szakmai és technikai tudásod „csak”–hab a tortán-.
Az emberek csodákra várnak, holott az egész élet MAGA A CSODA!
Mindazoknak,akik elolvassák soraimat : Légy hálás,kérj szeretettel és tegyél a célod érdekében!
Barátsággal, Júlia

Kedves Tamás!
Ma egy hónapja vettem részt Nálad a Reiki I. tanfolyamon.
Mondtad, hogy nyugodtan írjuk meg, hogy hogyan alakul az életünk azóta, és úgy gondolom, hogy elérkezett nálam az a pillanat, amikor már bőven van mit mesélnem.
Először is, az alapvető közérzetem a mindennapokban sokkal jobb, mint a tanfolyam előtt volt. Kevesebb dolog miatt aggódom, és tudtam mérlegelni magamban, hogy mi fontos és mi nem fontos az életben. Sokkal pozitívabban állok a dolgokhoz, és ha épp aggodalommal is tölt el valami, nem rágódom sokat rajta, nyugodt vagyok, mert tudom, hogy minden rendben lesz.
A második pozitív élményem, hogy többször is segítettem hozzátartózóim fájdalmainak enyhítésén, és a kiskutyámat is látványosan sikerült megnyugtatnom. Sokszor fájt a fejem azóta, de egyszer sem vettem be gyógyszert rá, pedig azelőtt ezt tettem. A legjobb az egészben az, hogy míg a gyógyszer leghamarabb 10 perc alatt mulasztotta el régen a fejfájást, a kézrátételes módszer 1 percen belül hat.
Olyan is előfordult, hogy (bevallom) tesztelni akartam a Reiki erejét, így próba elé állítottam. Megfogalmaztam magamban, hogy mit szeretnék, rábíztam a sorsra, hogy a célt milyen eszközzel hozza elém, utána már nem is foglalkoztam ezzel a kívánsággal. Pár napon belül teljesült a kívánságom, sikerült, úgyhogy ezután már nem is kételkedtem a Reikiben. Csodálatos érzés volt!
Végül, sok célt állítottam magam elé, fontosakat, kevésbé fontosakat. De a legjobb az egészben, és a legnagyobb változás a tanfolyam óta az az, hogy teljesen nyugodt vagyok a jövőmet illetően, egyáltalán nem tépelődök olyan felesleges dolgokon, mint régen. Persze nem azt mondom, hogy a tanfolyam óta nem történtek rossz dolgok és hogy szó szerint minden felől nyugodt vagyok, de lényegesen változott a hozzáállásom a dolgokhoz, és ezért hálás vagyok.
Tervezem, hogy a közeljövőben részt veszek majd a Reiki II. tanfolyamon is.
U.I.: Az első hetekben, ahogy mondtad is, voltak bizony hangulatingadozásaim, ilyen "meglátsz egy stoptáblát és sirvafakadsz"-szerűek :D
Köszönöm szépen és may the force be with you,
Z. Anna

Szia Tamás!

Mondtad,hogy ritkán kapsz visszajelzést a tapasztalatainkról, ezért én most írok......
Vasárnap óta 25 embert kezeltem. Mikor rágondolok a szellemi vezetőmre,akit a szellemgyógyászat behangoláson kaptam,már érzem,hogy nyílik a koronacsakrám-jó érzés.… Azt gondolom,össze tudom hangolni a Reikivel ,masszázzsal is ,jobban érzem az energiákat… Bár én nem a páciens teste felett dolgozom,hanem hozzáérek,így azt,hogy tartja a kezem,még nem próbáltam,inkább jön a gondolat,hogy hova kell irányítanom az energiát...............Remélem,így is működik........
Üdv! Eszter

Szia Tamás!
Amikor mester tanfolyamon voltam nálad megegyeztünk abban, hogy egy hónap elmúltával visszajelzek a változásokról.
Az élet ismételten bebizonyította számomra,hogy "potenciális veszélyt" jelentek a "gyógyíthatatlan" betegekre.
Az elmúlt egy hónapban volt egy távkezeltem,nála az intenzív osztályon már nem bíztak a gyógyulásában,ő a napokban már motorozott és így ment a boltba. A másik távkezelt egy ritka ideg és izombetegségben szenved,amit már nagyon sokfelé próbáltak a világ különféle kórházaiban kezelni,de eddig még nem jártak sikerrel.Az ő esetében az utóbbi időszakban gyors ritmusú leépülés volt tapasztalható. A kezelés megkezdése óta megállt a leépülési folyamat és lassan felfelé kezd ívelni az állapota. Ezen túl várhatóan lesz egy saját rovatom egy helyi újságban. Összegezve minden halad a legjobb úton,az általam tervezettek szerint.

Zárójelben megjegyzem, hogy most az egészségügyi magánvállalkozásom beindítása körül ténykedem és a börtönproject részletein töröm a fejem. :)
Gábor

Az egész történet úgy kezdődött, hogy eljutottam Tamáshoz, hogy nevelőapám bejelentkezett hozzá egy kezelésre, de aznap már 4. napja volt árpa a bal szememen és az orvosi ellátás illetve a gyógyszeres kezelés ellenére sem javult a helyzet semmit, inkább rosszabbodott. Azon a reggelen, amikor nevelőapám elindult Tamáshoz, hirtelen felindulásból és elkeseredettségemből kifolyólag eldöntöttem, hogy lesz ami lesz, nevelőapámmal tartok. Tamás nagyon kedvesen fogadott, azonnal szimpatikussá vált, közvetlen volt és szerény. A kezelésemet elkezdte, ami a gyógyítás mellett kellemes feltöltődést is adott számomra. A kezelés ideje alatt végig éreztem Tamás pozitív, gyógyító energiáit. Másnap reggel első utam a tükörhöz vezetett, és örömömben felsikoltottam, ugyanis az árpának nyoma volt sem volt végre. Szeretnék -még ha nem is betegségből kifolyólag- elmenni Tamáshoz egy-egy feltöltő kezelésre és mindenkinek tiszta, őszinte szívből kívánom, hogy legalább egyszer jusson el hozzá, főleg ha bármilyen problémája adódna -ne adj Isten-. Biztos vagyok benne, hogy segíteni fog, és tud is! KÖSZÖNÖM TAMÁS! (Utólag is.)
Erdős Barbara / 16 éves

"Kedves Tamás!
Köszönöm, hogy általad megélhettem a beavatások különleges élményét. Végtelenül jó érzés megtapasztalni, hogy valóban létezik ez az öngyógyító folyamatokat beindító ÉGI CSATORNA.
Rágondolok, és máris a tenyeremben, ujjaimban érzem az UNIVERZUM ISTENI ENERGIÁJÁT. Kinyílik a VILÁG. A kisgyermekkoromban megélt, majd palackba zárt élmények, és a hozzájuk kapcsolódó, eddig bennem szunnyadó lehetőségek, képességek előtörnek. Nemcsak a növények indulnak növekedésnek, nemcsak a gazdi külföldi szabadsága alatt őrizetemre bízott cicus, a baráti kutyusok bújnak, hízelegnek, örülnek, de más gyógyító technika mellett is harmonikus segít nekem a REIKI, az intelligens gyógyító erő.
Az meg a porszemnyi embernek maga a csoda, hogy nincs távolság, a Svédországban keresztcsonti fájdalmai miatt felállni nem tudó barátnő is talpra szökken, és miután ő is beavatott, ezért pontosan leírja, hogy mikor érkezett el hozzá az "üzenetem", mit érzett, hogyan javult az állapota.
Köszönöm mindazt, amit kaptam Tőled, köszönöm a barátságodat. Szerencsésnek érzem magam.”
G.Andrea

Szia Tamás!
Boldog névnapot! :-)
Nosss, egy hete voltam nálad, és azóta a derekamban még nem éreztem azt a fájdalmat, amit szoktam. Pedig szépen megterheltem direkt...és nem jött :-) Köszönöm! Nem tudom meddig nem jön vissza a fájdalom, de hamarosan elkezdek kocogni..amit életemben nem gondoltam volna, mert mindig a csigolyámat féltettem. Ha ez is menni fog, akkor örök hálám üldözni fog :))))))
Működik a tértisztítás is az irodában ;) Rögtön hétfőn kipróbáltam. A nagy támadóm a nap végére még majdnem a nyakamba borult :D Na azóta nem találkoztam vele, de jókat nevettem magamban aznap ;)
Bea

Szia Tamás !

ÓRIÁSI ÖRÖMÖM VAN !

A lányomnak Ausztráliába szituációhoz kötött táv harmónizálást csináltam. Küldtem neki energiát is időzítve.
Gépkocsi vezetői vizsgára készült amibe nem bízott hogy sikerülni fog Biztattam ,mentálisan képzelje el a sikeres gyakorlatot és a jogosítványt a kezébe.
Megnyugtattam ,programozni fogom a szituációt , és sikerülni fog .
Reggel rögtön jött a telefon .SIKERÜLT . MEGKAPTAM A JOGSIT . MŰKÖDÖTT A PROGRAM .
EZ óriási !
Köszi mindent .
Üdv :Anna

Szia Tamás! :-)
Imi vagyok a mai napi Reiki I.-ről.:-) Köszönöm amit a mai napon nyújtottál nekünk én nagyon jól éreztem magam,bár bevallom a beavatástól paráztam kicsit,pedig az volt a legjobb!! :-) Amikor fogadtál minket éreztem,hogy jó Mesterre találtam!:-) Érzem az energiát mát az elejétől és a többiekét is éreztem.:-) NAGYON JÓL SIKERÜLT A MAI NAP! Holnap kezdem gyakorolni a Reikit.:-) A nagy rohanásba elfelejtettem az oklevelet nemtudom, hogy mikor megyek a II.-re de úgy érzem még a nyáron és már Anya is mondta,hogy jöhetek nyugodtan (fejkezelés közben :-D)

Anya érezte az energiát amit adtam neki és nagyon jó volt, azt mondta.:-) Érzem, hogy működik!! Köszönöm, Köszönöm,Köszönöm:-)
Remélem minél hamarabb mehetek a II.-re is.:-))
Még egyszer Köszönöm,azt a harmóniát és csodát amit nekem/nekünk adtál.:-)
Szép estét!! :-)
Zs. Imre

Szia Tamás!
Nagyon szépen köszönöm mindazt, amit az angyal kommunikáciňs tanfolyamon megtapasztaltam és átélhettem. Működik! A kérés is működik és a velük valň kommunikáció is.
Megtapasztalás...a felajánlással kapcsolatban nagyon elővigyázatosnak kell lenni,mert behajtják ám. Én a kérésem teljesítését követően egyszer próbából...felajánlottam a könnyeimet. Teljesült a kérésem. Kétszer sírtam az nap.
D. Rita

Szia Tamás!
Édesanyám E. Ilonka kérte, hogy irjak Neked egy pár sort, mert Ő nem internetezik.
Anyukám februárban végezte a Reiki I-et, majd pár hét mulva elvégezte a II-es tanfolyamot is.
Azóta nagyon jól érzi magát. A tanfolyam előtt a vérnyomása rendetlenkedett, sajnos hetente 4-5 alkalommal is felment (szinte minden egyes frontnál).
Hála Neked és az "Istenünknek" azóta egyetlen egyszer volt csak rosszul. Szerencsére csak egy gyengébb rosszullét volt.
Azóta is sokat emleget Téged, hogy milyen jól érzi magát és csak hálával gondol Rád.
E. Éva

Szia Tamás!

Május 11-én voltunk Nálad a feleségemmel reiki 1-es tanfolyamon. Azóta is gyakorolom a tanultakat, de eddig csak kutyán, macskán, virágokon, fűszernövényeken próbáltam. Ma volt az első alkalom, hogy emberen is kipróbáltam. Félelmetes volt amit megtapasztaltam. Az, hogy éreztem az energia áramlását, az csak a kezdet volt. Az, hogy éreztem a csakrákat, az következő lépés volt. Viszont ami a félelmetes volt, hogy amit nem tudtam az emberről, hogy rossz foga van a jobb oldalon és kezelésre is jár vele, azt éreztem és a kezemen keresztül láttam. Annyira nyilvánvalóan és egyértelműen éreztem, láttam, hogy egyből mondtam is neki, majdnem leesett a székről. Félelmetes, hogy belelátok az emberbe! Olyan lelkiállapotba kerültem, amit eddig még soha nem éreztem! Nem tudom máshogy kifejezni, mint, hogy zaklatottá váltam. Másokon is ki fogom próbálni mert kíváncsi vagyok, hogy ez csak egy véletlen dolog volt, vagy ez tényleg ennyire működik.

Üdvözlettel: A. Imre


Szia Tamás!
Amióta élesítem a mesterszimbólumot reggelente, tényleg jobbak a napjaim, és észrevettem, hogy többen néznek az utcán, mint eddig. :)
Nagyon sok múltbéli szokásom alól megszabadulok, úgy érzem tisztulok. Sokkal jobban kezelem a stresszt és a nehéz helyzeteket, minden jól végződik.
Az életem pozitívabb irányba fordult, és végre hallgatok a megérzéseimre.
Úgy érzem az öreg tényleg jobban figyel, ha kérem szinte azonnal érkezik is a segítség.
Az energiaszintem óriásit növekedett, nagyapám sokkal intenzívebben érzi a kezelést.

Apropó, megrendeltem életem első masszázságyát, és kezelni fogom a beteg embereket. :)
Személyi edzésen is érkeztek új vendégeim, úgy érzem most elindultam az emelkedőn felfelé. :)
Köszönök mindent Mester!
Szeretettel:

Gábor


Szia Tamás!
Folyamatosan jobbnál jobb dolgok történnek velem és úgy érzem a gyermekkorom boldog érzéséből visszakaptam egy részt. :)
Várom már nagyon, hogy mehessek ápr. 6.- án a Reiki II.- re. :)
Alig várom a folytatást, elvégre még van pár napom a 21 napos tisztulásból, leszámolok napról- napra a rossz szokásaimmal :)
Üdv

N. Gábor

Szia Tamás!
Nem dohányzom! Ez év február 17.-én jártam nálad és kértem a segítségedet a dohányzás leszokásáról. Az is igaz hogy én is akartam.
Mivel hogy már többször abbahagytam , így tudom mi az a nikotin éhség az utálatos égető érzés a légcsövemben no meg a köhögés.
Nos ezek engem most szépen elkerültek. Kb 1-2 napig kicsit köhögtem. Most (2013.03.11.) már volt olyan nap hogy egyáltalán nem jutott eszembe a cigi.Nagyon köszönöm a segítséget.

Szép napot : Gabi

Kedves Tamás!

Tegnap hazafele menet a tanfolyamról Ádámmal kimásztunk a Nagy állomás ablakán, mert nem volt kedvünk megvárni a hosszú sort az ajtón át, azt hiszem már ezzel egy lépéssel közelebbkerültünk az önmegvalósításhoz.
Hazaérve megkezeltem édesanyámat, kb. 20 percig, pánikrohamai szoktak lenni, de ezúttal végigaludta az éjszakát. A barátnőmnek fejfájása volt és a kezelésem hatására jobban fájt a feje, de később, amikor folytattam már jobban lett és reggel semmi baja nem volt. A mai napomon nagyon boldognak éreztem magamat, energikusnak, pozitívnak, hittel telinek.

A vendégeim pörögtek edzésen, jó formát hoztak és éreztem azt is, hogy beindult az automatikus öngyógyítás, mert a vendégek pörögtek, a nagy lelki bajokkal küzdőek is, és a kezeim forrottak.

A nap fénypontja az volt, mikor a vékonybélrákos nagyapámat kezeltem. El sem akarta hinni mennyire jól esik neki és hogy tényleg működik a dolog. Megkért, hogy menjek holnap is és külön főz nekem. :) A mamám szkeptikus maradt, de mikor bebizonyítottam neki, hogy a széktámlán is átmegy az energia, akkor elhitte, mert papámnak a takarón keresztül küldtem.

Ha nem kell őt megműteni, akkor nagyon hálás leszek Neked. :) A kutyim tüzel és a hasa jég hideg volt, az volt, amit mondtál, elkezdtem kezelni, az ölembe hullott, mikor jobban lett felkelt és elment.

Egy hihetetlen dolog is történt és szándékosan hagytam a mondandóm végére. Ma 10 perccel indulás előtt késztetést éreztem, hogy édesapámat megkezeljem.

Csakra tisztítás után megkezeltem a fejét és nagyon jól esett neki. Elmondása alapján a legtöbb trutyi a gyökér csakrájából távozott. (1 éve munkanélküli)

Mikor hazaértem közölte édesanyám, hogy édesapámat visszahívták a régi munkahelyére. :) Ennél nagyobb öröm nem érhetett volna! Úgy tűnik a negatív dolgok kioldódtak a gondolkodásából és be is vonzotta ami kell neki.

Mindent köszönök, a további élményeimet, csodáimat is le fogom írni és már most tudatosult bennem, hogy ott leszek a következő reiki 2- őn! :)
Üdvözlettel: N. GáborSzia
Köszi, Nektek is boldog ünnepeket kívánok, a családodnak, meg fiadnak is. Sokat köszönhetek Neked, hogy annak idején elmentem a reiki tanfolyamaidra, a mester szintig. Masszázzsal foglalkozok, de a beavatások óta a vendégeim szerint gyógyítással is. Ők mondják, hogy masszázs közben forró a kezem, és jobban érzik magukat. Szeretnek hozzám járni.
Szoktalak ajánlani a vendégeimnek.
üdv.
H.


Szia Tamás!

Először is még egy szeretném megköszönni a reiki mester beavatást, azóta is használom minden nap, s ezt magamra vonatkozóan is. "Érdekes", kaptam eseteket gyakorlásra :-), rögtön magammal kezdhettem, amikor a fortyogó lekvárt a kézfejemre szedtem. Az égés, és a hólyagok nyomtalanul eltűntek!!!!
Köszönöm!! H. EmeseSzia Tamás,

Had szögezzem le, hogy elég szkeptikus vagyok abban, amikor olvasok visszajelzéseket valamilyen termékkel, vagy tanfolyammal kapcsolatosan.
Biztosan érezted rajtam - persze hogy érezted:)) - ezt a zárkózottságot és félelmet - éreztem, hogy érezted.

Ezért nem akartam bebeszélni magamnak azt, hogy meg fog bármi is változni bennem, hiszen életem során már szinte mindent kipróbáltam, hogy legyőzzem magamban az indulatosságot, valamint a félelmeimet , az ezekből adódó depressziót - éppen ezért ez HIHETETLEN!:--))))))
Én magam sem hiszem el, igazad lett: tényleg napról napra jobb, életemben először már nemcsak a kezeimet szeretem, hanem saját magamat is kezdem megszeretni....:))) Végre kezdek olyan lenni, mint amire mindig is vágytam!!!:-)))
Köszönöm Tamás!!!!!!:))))
Ezt nem hiszem el.....Tényleg nem......
A Reiki a megfelelő Mestertől, Tőled - maga a CSODA......
A kutyáim is végre felszabadultan viselkednek a társaságomban, vasárnap óta bújnak oda hozzám, lesik minden mozdulatomat.:-))
Az utcán a pici gyerekek mosolyognak rám, beszélnek hozzám, és érzem, hogy ez nem egz olyan múló állapot, mint idáig bármi
, hogy csak ideig-óráig tart , hanem azt érzem, ha végig megyek a lépcsőfokokon és folyamatosan ebben az irányban haladok tovább, akkor ILYEN IS MARADOK...:)))
Mindig ezt az érzést kerestem.. Ezt nem lehet szavakba önteni, ez jobb, mint a szerelem, ez egyszerűen csodálatos! Nem vallás, nem agymosás - hanem egy el nem mondható, csodálatos érzés: a SZERETET.......
Köszönöm!!!!

Ha most itt lennél, akkor a nyakadba ugorva köszönném meg!

Ildikó

Szia Tamás!

Március 21-én voltunk nálad Reiki 1-es beavatáson párommal és húgommal. Azóta is használjuk a Reiki-t és tényleg működik :-). Minden úgy történt, ahogy a tanfolyamon mondtad!

A tisztulási folyamat alatt nálam enyhébb fejfájás, vesetáji fájdalom és orrfolyás, tesómnál nagyon erős fejfájás, vesetáji fájdalom jelentkezett, páromnál ideges, stresszes állapot volt megfigyelhető persze ezek a tünetek egy idő után megszűntek. Mindig megosztjuk egymással a Reikis tapasztalatainkat. Mindhárman úgy érezzük, hogy sokkal kiegyensúlyozottabbak, nyugodtabbak vagyunk persze problémák továbbra is vannak, de valahogy könnyebben, lazábban vesszük az akadályokat. Én például a Reiki előtt nagyon könnyen felhúztam magam hülyeségeken és napokig emésztettem magam rajta, de ennek vége :-)! Ha valakinek mégis sikerül felidegesítenie hamar megnyugszom és továbblépek :-)! Fájdalomcsillapításra is igen hatásos a Reiki! Egy iszonyú erős fogfájást mulasztottam el magamnak, amit a beavatás előtt egy lórúgás erősségű fájdalomcsillapító /aminek bevétele után 3 napig azt sem tudtam merre van az előre/ tudott csak megszüntetni. Tesóm a barátnőjén és anyun is alkalmazta a Reikit és mindketten érezték az energiát :-)! Párom és én egyenlőre csak magunkon vagy egymáson alkalmaztuk és tényleg működik :-)!

Ezúton is szeretném megköszönni testvérem és párom nevében is mindazt, amit kaptunk tőled! Nagyon hálásak vagyunk, hogy beavattál minket a Reiki világába és amint lesz alkalmunk és lehetőségünk jelentkezünk a Reiki 2-es tanfolyamra is :-)!

Üdvözlettel: F. Szilvia

Szia Tamás!

Eddig még csak keveset gyakoroltam, de a hatása már érződik, egészen lenyugtatott és könnyebben leperegnek rólam a negatív dolgok. Leszoktam a kávéról, és úgy-ahogy a körömrágásról is. A hátam sem fáj már, és jobban tudok azóta aludni és enni is. Sokszor átálltam az éjszakai életmódra, most úgy néz ki, hogy ez megszűnt.
Majd még letesztelem a gyógyítást is.
Szóval nagyon jó, nem is gondoltam volna, köszi szépen még egyszer!

Gábor

Kedves Tamás!

Komoly lelki- s ebből fakadóan több testi-problémával küzdöttem, mikor elmentem hozzád kezelésre. Már az első kezelés után folyamatosan vigyorogtam, s a jó érzés, a nyugodtság tartósan rám s ragadt.A máodik kezelés után már beindultak nálam -ahogy mondtad- nem csak a testi, lelki gyógyulási folyamatok,hanem a pozitív történések is. Ez az energia valóban intelligens és isteni, hiszen hozzá segített ahhoz, hogy megoldjam a problémáimat.Hirtelen minden jóra fordult az életemben. Ráadásként az állítólagosan gyógyíthatatlanul elkopott nyaki csigolyáimat is \"helyretette\" a reiki, mert azóta éjszakánként nem zsibbad a kezem, nem fáj a nyakam és a fejem sem. A térdemben is kopás lehet, mivel mostanában sokszor (minden nap) fájt, de ez a fájdalom is egy csapásra elmúlt. Szinte biztos vagyok abban,hogy még egy-két kezelés, és utána ha újra megröntgeneztetem a nyakamat, hát ott bizony minden csigolyát rendben találnak.:-)

Már előre köszönöm neked!:-) Andrea

Kedves Tamás!

Valamikor augusztusban, amikor REIKI Mesterré avattál, majd Szellemgyógyásszá, azt mondtad, hogy "meg fog változni az életed, úgy elhúzol a fejlődés irányába, hogy nem győzöd majd a lépést tartani." Egyszerre hittem és nem hittem ezeket a mondataidat, de túl nagy ügyet nem is csináltam belőle. Egy ideig még nyalogattam a még fájó sebeimet a munkahelyemről való kirúgatásom után, sajnálgattam magam és még sokat sírtam. Aztán könnyebbek lettek a terhek, jobbak lettek a napjaim. Ezer kérdést tettem fel magamnak az eddigi életemről. Voltak, amelyekre megkaptam azonnal a választ, vannak, amelyekre csak most jönnek, és ezen válaszok mindegyike egy-egy felismerés, mintegy visszaigazolása annak, hogy minden, amit eddig megéltem nem volt véletlen, mindenből tanulnom kellett valamit. Az életemben történt veszteségeket tragédiaként éltem meg mindaddig, amíg nem ütött fejbe egy idézet, amely így szól: "Amikor Isten elvesz tőled valami olyat, amihez te nagyon ragaszkodsz, Ő nem büntet téged, hanem lehetőséget ad, hogy helyette sokkal jobbat kapj!" Nem tudtam ezt kiverni a fejemből, éjjel és nappal ott zakatolt bennem és ezzel egyidejűleg állandósult a kérdés, hogy mi a dolgom? Mit kell tennem, hogy a sok figyelmeztetés, majd a sokk után, amelyet a munkahelyem elvesztése okozott, végre a helyes útra találjak? Mihez értek? Egy fiók tele van diplomákkal és mindenféle végzettséget igazoló kemény fedelű cuccokkal, mégsem értek semmihez? Minek tanultam ennyit? Minden este kértem az égieket, hogy mutassanak nekem utat, adjanak nekem segítséget!

Aztán "véletlenek" sora következett, amelyekbe csak sodródtam és sodródtam. Minden nagyon gyors lett körülöttem, tényleg alig birom tartani a lépést. Küldtek nekem egy új Tanítót, egy Mestert, akitől most egyéb gyógyító technikákat tanulok. Szeretettel tanítanak, én pedig szeretettel és alázattal fogadok és tanulok mindent, amit kapok. Tamás! Gyógyítok! Hihetetlen energiával törnek fel bennem az eddig számomra is ismeretlen képességek, amelyek eddig is bennem szunnyadtak, de bizonyára most jött el az ideje, hogy feltörjenek. Mégis, ami a legcsodálatosabb, hogy azonnal tovább is tudom adni és látom az eredményét. Még az elején tartok, de már hiszem, hogy a helyes úton haladok.

Köszönöm, hogy a kijelölt utam első meghatározó állomásán szeretettel fogadtál és a tarisznyámba tetted a hamuba' sült pogácsát, amely éltet, és erőt ad a mindennapokhoz és amellyel másoknak is vissza tudom adni az életbe vetett hitét.

Azt kívánom, hogy sok embernek adj még olyan találó és igaz útmutatást, mint amilyet nekem adtál!

Őszinte szeretettel,
KataSzia Tamás!

2011.09.18.-án voltam nálad Reiki 1-en..

Köszönet az égieknek,hogy Te vagy a mesterem,hogy Rád találtam, és Neked azért a sok csodálatos dologért,amire megtanítottál,amit átadtál nekem! A tisztulási folyamat azért nem a legkellemesebb érzés, a legjobban az visel meg,mivel elég stresszes életet éltem, ahogy a torkom tisztul,folyik az orrom,és borzasztóan köhögök..

Ez abból fakadhat,hogy életem során sok dolgot nem mondtam ki másoknak, magamban tartottam,és állandó gombóc volt a torkomban, csak azért,hogy ezzel ne bántsam meg a körülöttem levőket..

Nem mondom,hogy most tök simán megy az életem,de sokkal könnyebben kimondom,és már a gombóc is csak ritkán gyötör, nyugodtabb vagyok ha sorban állok a boltban,és nem káromkodok, ha vezetek:)

Minden úgy történik,ahogyan mondtad..

2 kollégámat kezeltem/kezelek hétfő óta,sikerekkel!! Fájdalmakat mulasztottam el pár perc leforgása alatt.. Az ujjaim szinte mindig bizseregnek:)

Kérek még érzés,egyre többet,és többet szeretnék,ha tehetném,minden nap

ott ülnék melletted,hogy tanulhassak,mert nem akarok megállni.. Nagyon várom már az október 2.-i, Reiki 2-t, és tudom,hogy ott sem fogok megállni, mert azt hiszem ennél jobban még semmit sem szerettem volna csinálni. Az, amikor pozitív vissza jelzéseket kapok,a legcsodálatosabb, talán még mindig kevés az önbizalmam, de tudom,és érzem,ez erősödni fog,mert annyira szeretnék minél nagyobb tudásnak birtokában lenni. A legjobb az,hogy a párom mindenben támogat,és azt hiszem, amint lehetőség lesz,Őt is elviszem hozzád!:)..(jelenleg külföldön van)

A cicáim,na ez megdöbbentő,pont ahogyan mondtad,úgy fúrják a fejüket a tenyerembe,és állandóan a közelségemet keresik,és tök nyugodtak, még szót is fogadnak,ami eddig nem volt..az egyiknek elég beteg a szőre, próbálom kezelni,de Ő az egyetlen,aki nehezebben viseli,elég félénk., bár úgy tűnik javul az állapota,de lassan..

Néhányan hülyének néznek,de letojom,mert én boldog vagyok,és bár nagyon nehéz anyagi körülményeim vannak,a tanulást valahogy meg fogom oldani, mert ha köztetek a helyem, az égiek segítik utamat,és erre mindig lesz pénzem.

Már különben sem stresszelek semmin annyit,hisz a legjobb úton vagyok. és ha nyugodt vagyok,tovább élek,és jobb gondolatok születhetnek. Sokat gondolok arra,amiket Te meséltél,hogy neked sem indult könnyen az Életed..ez is erőt ad,hogy nekem is van remény!

Láttam a Youtubes filmeket is,és elolvastam a kommenteket is,örülnék ha az enyém is köztük lehetne,talán mások is merítenek erőt belőle, és eljuthatnak hozzád!

Még egyszer köszi mindent,hamarosan találkozunk!


RonykaKedves Tamás!

Györgyi vagyok a múlt vasárnapi reiki I-es tanfolyamról.

Szeretném megköszönni még egyszer azt a csodálatos élményt, amit ott kaptam.

A beavatás volt a legjobb, pedig attól féltem egy kicsit. :)

Hétfőn kicsit el voltam kenődve, mert a tanfolyami gyakorláson nem sok sikerélményem volt, ott nem igazán éreztek a lányok valamit, ahol én voltam.

De este megérkezett a párom vidékről két kisebb csemetémmel, a kisebbik lányom orra totál bedugulva, szemei tiszta vörösek voltak. (Vmi allergia.) Kétszer megkezeltem a fejét, azt mondta, meleget érzett,

és nagyon jól esett neki. (Hát, nekem is.:)

Azóta "kezeltem" már anyukámat, ÉREZTE!, apukámat (ő nem nagyon érezte, de ő a szkeptika-filológia szakos a családban, lehet, tudat alatt még ellen is állt), magamnak elmulasztottam két fejfájást, egy torokfájást és egy hasfájást.

Állatkáinkat is reikizem, náluk azt tapasztalom, hogy tovább szeretnek maradni a kezeim alatt, mint eddig.

(Egyébként ez a "kezelés" szó, nem a kézrátételes gyógyításból ered véletlenül?)

Magamon is tapasztalok pozitív változásokat, nyíltabb vagyok egy kicsit ez emberekkel, élénkebb vagyok, jobban ki tudok állni magamért, ha szükség van rá.

Első napokban még sokszor nem tudtam, hogy tényleg igaz-e, ami velem történt, de akkor gyorsan kipróbáltam, és TÉNYLEG IGAZ!Tamás, nagyon-nagyon KÖSZÖNÖM! Mindent nem is tudtam most leírni.Györgyi


Kedves Tamás!

Júli 30-án voltam Nálad Reiki I-es tanfolyamon, azért írok, hogy megköszönjem, hogy Tőled tanulhattam. Most is ha visszagondolok arra a napra, vigyorra húzódik arcom...:) az első perctől jó volt a hangulat, tetszett, hogy a humort adagoltad, nem volt semmi elszállt hókuszpókolás...:) Azóta... (hát előtte sem voltam azért egy idegbeteg) tulajdonképpen már semmi nem tud fölhúzni. Egyszer volt, hogy közel voltam hozzá (természetesen munkahely, kolléga okoskodása) de elvonultam, küldtem egy kis enerdzsit (azt beszéltem meg magammal, hogy mindennaposan az elosztó csakrába küldöm a reikit) kicsit elgondolkodtam a szitun, és egy perc alatt kisimultam. Csak mosolyogni tudtam a hülyeségen. Azóta is, a felületes szemlélőnek úgy tűnhet, hogy a hasamat simogatom, pedig "csak" reikizek.

Igen, a reiki engem változtatott meg. Állandó jelleggel derűs vagyok! :) Pedig előtte azt hittem, (én kis naiv) hogy kézrátétellel boldog-boldogtalant gyógyítani fogok. :) Hát ez még várat magára, "önkénteseim" eddig a növények, meg a macsekjaim. A bazsalikom kihajtott, pedig már lemondtam róla...

Mégegyszer mindent köszi!

B. Virág


Kedves Tamás

Meg szeretném köszönni, amit a tanfolyamok alatt kaptam Tőled, egyben elmondani, miért volt nagy élmény benne lenni, megélni az általad kapott tapasztalásokat.

Előbb a köszönet:)

Bár karmám szerint én voltam köztetek a csapatban, csupán az nem mindegy, milyen töltéssel, tudással, tapasztalattal, támogató és segítő, átélő és valódi szeretettel fogadtál a tanfolyamok során, ez az, ami most megköszönök!
És ami a legfontosabb, mennyit kaptam, és mennyi az, amit továbbadva, a neved fémjelzem magamon át.
Most írhatnék arról, hogy mióta elvégeztem a tanfolyamokat, kinőtt a harmadok kezem, begyógyultak a régi sebek, már, ha voltak, és egészében csoda történt, de eszemben sincs ilyet írni, sőt olyat sem, ami egyébként is megtörtént volna esetleg, csupán rögeszmeként a Reikinek tulajdoníthatnám.
A Reiki nem varázslat, nem lelkesedésből született hirtelen jött ömlengés táptalaja, hanem alapos érési időt, pontosabban beérési időt igénylő erő, ám azt, hogy mikor érik meg rá valójában, aki megkapta a lehetőséget a továbbadására, a sorsa fémjelzi, illetve ítéli majd meg.
A Reiki kéztartásait technikailag elsajátíthatja az ember, és még sok-sok mást is vele kapcsolatban, csupán egyet nem, és ez, a morál.
Nem bölcselkedni, hanem bevezetni szeretném az olvasóidat abba az élményembe, - már, ha élménynek lehet nevezni, én csupán tanulópénznek hívom, - nos abba a tapasztalásba, mikor először találkoztam egy reikit tanító (?) és ebből élő, megélő csoporttal itt Magyarországon.
A nevüket nem a védelmükben nem írom le, egyszerűen nem érzem szükségét annak, hogy éppen a te honlapodon semmisítsek meg egy másik, a fanatikus pénzhajhászástól elvakult nagy és kiterjedt társulatot, ugyanis ez nem vetne jó fényt sem rád, sem a honlapodra.

Amiért mégis leírom mindezt, annak két oka van: egyrészt van összehasonlítási alapom, - megismertem 3 irányzatot - másrészt csupán így lesz igazán érthető, hogy miért nálad lettem a reikimester, miért nem a másik két hely valamelyikében.

Pl.: a görcsös, szinte már-már fájó kéztartási pozíciókat roppant szigorúan vették, de más...!

Itt megjegyzem, elképzelhetetlennek tartom, ha az energiát adó ember fájdalmasan kitekeri a kezét, - ami ugyan szubjektív érzés - csupán tartva magát egy más kultúrkörben született állítólagos hagyományhoz, közben, hogyan áramolhat teljességében egy objektív, kozmikus erő úgy, hogy közben energiájából ne veszítsen annyit, hogy már ne is hathasson...? )

Így kénytelen többször visszamenni a reiki-erőt kérő, bizalmát megnyitó paciens új és új energetikai kezelésre, mert, hát szegény pára nem akaródzik gyógyulni…így épül a függőségi viszony, az alárendeltség, és a bevétel napról-napra gyarapszik a másik oldalon.

Nos, így is lehet..??

Számomra ez elfogadhatatlan, ahogy az is, hogy kérdésekre nem kaptunk választ, nem tudtam mi az, hogy csakra-tisztítás, nem tudtam, mi az, hogy csakraharmonizálás, pedig ezek messzemenőleg alapvető tanítások, legalábbis azoknak kéne lenniük. És még megannyi hiányosság máshol, amit  általad megkaptam.

A tanfolyamok hangulatáról annyit, hogy míg az előbbi csoportok összejövetele inkább hasonlított egy amerikanizálódott hipp-hipp hurrá-s tömeghipnózisra, addig nálad családias, emberi légkör fogadja a Reiki tudás befogadására vágyót. Ez már önmagában elég lehetne a választáshoz, ám, ha összevetem, ki, mennyit adott, mitől lettem gazdagabb, miből merítek majd a továbbiakban, hogy én is továbbadjam a hozzá fordulóknak, és tegyem ezt egyenes, közvetlen, barátságos hangon a maximális tudásommal, akkor nem kell sokat töprengenem a válaszon.

Még egyszer köszönöm, hogy Nálad lettem mesterré, ezáltal büszke leszek mindazokra, akik nálam lesznek tanítványokból mesterek!
Horváth Krisztina

Szia Tamás!
Lehetőségem adódott kipróbálni szellemgyógyász ismereteimet. Egy kolleganőm eltörte az egyik bordáját ill. kezdődő tüdőgyulladása volt. Két alkalommal reikiztem vele és "szellemgyógyászkodtam". Már a kezelések után közvetlenül jobban volt! Nem mondtam el neki, hogy szellemgyógyászatot is elkezdtem közben tanulni és nem csak Reiki energiát fogok használni ezért nem tudhatta, hogy én bent vagyok a tüdejénél és ott tevékenykedem, mégis mindent érzett amit csináltam. :)
L. Ágnes

Szia Tamás!

Közel 1 hónapja jártam Nálad reiki1-en hát ez egy fantasztikus dolog, amit tanultam Tőled :) Elég lassan indult be, pár napja kezdem csak érezni az átadást, de a hatást már az elejétől érzem/érezzük! Fiam allergiás-asztmás, legutóbbi kontrollon 20%-kal jobban teljesített a tüdőkapacitás vizsgálaton! Az uramon még csak párszor próbáltam, Ő érzi is, hogy megy az energia:) Nálam fejfájásra bevált a szellemkezes módszer. Megégettem a kezem, ami kb 1,5óra múlva már nem is látszott, ugyanilyen sérülés a kolléganőmnek még másnap is megvolt! És anyukám legnagyobb örömére, (nekem is az) felszedtem 1kg-t:) eddig sajna csak lefelé ment. A munkahelyemen engem választottak elsősegélyesnek, nem is tanultam eddig, de elküldtek tanfolyamra. Szóval csupa-csupa jót tudok csak írni, és úgy érzem szeretnék mindent megtanulni amit Te tudsz!
Köszönök mindent, L. Zsanett

Szia Tamás
Voltam nálad Reiki I.-en. A tapasztalatom azóta nagyon pozitív a család minden tagját mintha kicserélték volna. Kezelek egy Autista gyermeket (5 éves) Az első kezelés után 1 héttel az orvos jelentős változást látott a fejlődésén, persze nem tudta mire vélni. Úgy hogy nyomom az energiát amikor csak lehet. Hamarosan jelentkezem a II.-re.
Maradok tisztelettel C. Zoltán

Szia Tamás!

Már eltelt több mint 1 hét, hogy elvégeztem nálad párommal a Reiki 1 tanfolyamot! Azóta sokat gyakorlok és egyre intenzívebben érzem az energia áramlását!

Azelőtt nagyon fáradékony voltam, de most, mint akit kicseréltek! Nem ismer rám a környezetem!

Igaz az az állítás, hogy teljes egészében megváltoztatja a Reiki az ember életét! Legalább is engem megváltoztatott és nagyon pozitív irányba!

Üdvözlettel:
M. Tamás

Szia Tamás!
Gyakorlatilag egész nap gyakorlom a reikit, csak néha állok meg enni, inni :) Ezért hát újabb tapasztalatom van. A tanfolyamon nem egészen sikerült a szellemkezeimmel kezelnem magam, ott "csak" a fizikai kezeimen éreztem az áramlást, a kiválasztott testrészen nem. Mostmár sikerült ezzel is megbirkóznom. Ráadásul a tegnapi, vagy a ma reggeli szinthez képest, erősebben érzem az áramlást.
Hihetetlen érzés. A tegnapi mondatod miszerint azon fogunk gondolkozni, hogy hogyan tudtunk eddig élni reiki nélkül, már a mai napon felütötte a fejét. És tényleg! Hogyan tudtam...? Innentől ez már nem kérdés.

Péter

Kedves Tamás!

Szombaton (május 15.) jártam nálad a reiki I-es tanfolyamon. Biztattál arra, hogy egész bátran írjuk meg az avatás utáni tapasztalatainkat. Élek ezzel a lehetőséggel, mert kívánkozik belőlem, hogy megosszam veled azokat a pozitív változásokat, amelyeket magamon tapasztalok. Említetted, hogy a tisztulási folyamat részeként előfordulhatnak különböző reakciók a szervezet részéről, amelyek esetleg kellemetlenek lehetnek. Ezekből egyelőre annyit tapasztaltam, hogy vasárnap és hétfőn tipikus felfázási tüneteket mutattam, amiben az volt a fura, hogy egyáltalán nem járt az ilyenkor nálam szokásos fájdalommal, de az tuti, hogy álló nap csak pisiltem. Egyébként ez hétfő estére meg is szünt és csak ekkor gondoltam rá, hogy ez lehet, hogy ennek a folyamatnak a része? Elképzelhető. A másik dolog pedig, hogy az eddigi napjaim szerves részét képező, a felébredésemet elősegítő reggeli kávét nem kívánom. A megszokás ugyan kivezetett a konyhába, le is főztem az illatos italt és láss csodát! Nem bírtam meginni. Azóta nem főztem kávét és nem is kívánom. Az energiaszint megnövekedésével járó egyéb jótékony hatásokról sem szabad megfeledkeznem. Tele vagyok energiával, nem vagyok nyugtalan, megértő és barátságos lettem. Én, aki mindig mindenen túlaggódtam magam, mindennel elégedetlen voltam, gyakran éreztem magam értéktelennek és semmitmondónak, aki inkább voltam egyedül, mint közösségben, most nem agyalok ilyesmiken, hanem teszem a dolgom és a napjaimat elégedetten zárom le. Eddig ha hazamentem a munkából, jellemzően lerogytam a kanapéra vagy ha nagyon megerőszakoltam magam, kimentem egy órácskára kocogni, de ezen kívül már nem volt másra energiám. Letusoltam és vagy az önsajnálatba burkolóztam vagy jobb esetben lefeküdtem aludni. Úgy érzem, hogy csoda történik velem! Hozzám képest a gyalogkakukk a forgó lábaival egy kis semmi! Jövök, megyek, a munkahelyemen az asztalomon nincs várakozó akta, mert mire észrevettem, feldolgoztam őket. Ugyanez otthon is. Hirtelen mindenre lett időm! Tegnap a főzés és a konyha összapakolása után még volt arra is erőm, hogy lenyomjak egy órás capoeira programot és még alig múlt kilenc óra! Esténként gyógyítom az eddig soha nem virágzó kaktuszomat és sikerült enyhítenem a hetek óta kínozó fájdalmat a kezemben. És! Ma reggel az egyik kolléganőm totál lesántulva jött be dolgozni! Megkaptam az első lehetőséget arra, hogy "élesben" teszteljek! Kíváncsian várom az eredményt! Nagyon köszönöm neked Tamás! Úgy gondolom, hogy ezen a szinten nem állok, mert nem állhatok meg. Ha eljön az idő, mi még biztosan találkozni fogunk.
Üdv: D. Kata

Szia Tamás!
Gondoltam, leírom a szombati Reiki II. óta tapasztaltakat.
Nagyon működik az "átprogramozás" és a gyógyító energia is erősebben jön a szimbólum hatására.
Juditnak évek óta nagyon izzad a tenyere, és az orvos is csak annyit mondott, hogy van ilyen, ezzel nem lehet semmit csinálni, éljen vele együtt. A programozás óta megszűnt ez a kellemetlenség.
A másik siker egy lila zúzódás gyógyítása volt a lábfejen. Minden lépésnél a cipő nyomta a zúzódott területet, és ez fájdalmat okozott. A kezelés (kb 5 perc) után megszűnt a minden lépésnél jelentkező fájdalom. A tér harmonizálásnál is erősen érzem, hogy a szimbólum szívja az energiát.
Szóval nagyon jó érzés segíteni a Reikivel.
Köszi, Attila

Szia Tamás!
Szeretném Neked megköszönni ezt a fantasztikus múlt szombati tanfolyamot. Előre is elnézést a személyeskedésért, de szívesen megosztanám az örömömet. Eléggé meglepődtem utólag magamon, hogy gátlásos és zárkózott énem milyen hamar feloldódott a kiváló társaságban. Régen volt már (ha ugyan...) ennyire jó napom.
Túl sok sikerről még nem tudok beszámolni, mert azóta annyira jó kedvem van, hogy ez teljesen le is foglal :))) Ha persze nem elég "siker" az, pár nap alatt, hogy egycsapásra rendeződött családtagjaimhoz fűződő kapcsolatom. Nem vesztem össze azóta senkivel, nem akarok beleszólni senki életébe, nem akarok jobban tudni mindent. Annyira régóta szeretnék már megszabadulni eme rossz tulajdonságaimtól, eddig minden próbálkozásom kudarcba fulladt, most általad egy nap és erőfeszítés nélkül sikerült. Azóta nincs hatással rám munkahelyi probléma, a kollégák kedvesek lettek :) és az utcán is mindenki visszamosolyog rám. Megszűnt a konfliktus, még mélyebben élem meg az érzelmeimet, tovább erősödött a kapcsolatom a gyermekeimmel. Most lett olyan a világ, amilyenről eddig csak álmodtam, és ez még fokozható?
Nagyon élvezem ezt az állapotot, folyamatosan boldog vagyok.
Köszönöm ezt az élményt, nagyon hálás vagyok érte
Szidónia

Kedves Tamás!

Egy hete jártam Nálad kezelésen visszérműtétem után kialakult lábszárfekély miatt.
Amit nyolc hónapja nem sikerült az orvosoknak begyógyítani, azt Te megtetted három nap alatt! Ennyi idő alatt begyógyult a seb amit köszönök Neked és javaslom mindenkinek, akinek ilyen problémája van, hogy keressenek fel.
KÖSZÖNÖM! S.Erzsébet

Szia Tamás!

T. Marianna vagyok, tudod Erikával jan. 2.-án voltam nálad a reiki 1-en.
Én semmi jelentőségteljeset nem álmodtam de képzeld Lacit (a férjem ) megreikiztem. Úgy bealudt mint az állat, de előtte kétszer elment pisilni. Az amit az a h***e volt gnóm doktornője mondott hogy a kisagyat támadta meg a méreg nem igaz mert nekem a kezemet a reiki a derekához húzta pont oda ahol annak idején egy csontszilánk lepattant és oda ágyazódott be.

Ugyanis kisugárzott a lábába a fájdalom. Azt mondta nekem ehhez van tehetségem. Képzeld miután ő elaludt én meg olyan jól éreztem magam szinte kirobbantam az energiától. Aztán véletlenül be csíptem az ujjam két percig reikiztem és elmúlt. A fejem a reiki után 2 napig fájt és néha a torkom is de az is elmúlt. Ja és sokkal jobban érzem az ételek izét és a tejivás után se puffadok. A Lacinak is jobb a hangulata bár még nem az igazi de alakul.
Köszi mindent
Mariann

Kedves Tamás!
L. Dorottya vagyok, szombaton lesz egy hete, hogy Reiki 1. tanfolyamot végeztem Nálad!
Talán még emlékszel, nekem műtötték a szemem...
Azóta sokminden másként van. Gyakorlok, gyakorlok, gyakorlok, de nem így élem ám ezt meg, egyszerűen szeretem csinálni. Féltem az első "megmérettetéstől", a lányom (25 éves) volt az áldozat. Nem fájt ugyan semmije, de egy fejkezelést megejtettem rajta. Nagy élmény volt neki is és nekem is. Azóta a földhözragadt/realista férjem is átesett fejkezelésen, zsibbadt a feje tőle, s nagyon megnyugtatta a dolog, biztosan fogja még kérni tőlem. Egy reikis barátnőm keze fájt, háromszor "kezeltem", majdnem teljes a gyógyulása, ő szándékosan nem kezelte magát, teret nyitva az én próbálkozásomnak.

Az oviban (óvónő vagyok), elesett egy kisfiú (4 éves), két orrlyukából dőlt a vér, borzalmasan fájt az orra, A zsebkendőt, amit orra elé tartottam, a tenyerem ölelte, orrvérzése pillanatok alatt elmúlt, sírása azonnal elcsendesedett, éreztem, hogy kezemből árad a kisfiú felé a melegség. Amikor anyukája érte jött, boldogan mesélte: Anya, a Dóri néninek gyógyító keze van. (NEM ÉN MONDTAM NEKI!!!)
Ennyi volt, amit másokon "gyakoroltam", magamon napi szinten "csinálok" valamit. A fejfájásomnak igazán jót tett egy-egy kezelés, a műtött szemem pedig határozottan javul.
Vannak sikertelenségek, amikor egyszerűen olyan, mintha nem történne semmi, de nem baj, hiszen még csak tanulok.
Legfontosabbnak azonban -egyenlőre- azt érzem, hogy végtelen nyugalom, és béke van bennem. Nem bosszantanak fel a dolgok, emelkedett az energiaszintem, gyakran sikkantgatós jókedv kap el, sokszor már reggel, munkába érkezéskor, amikor még mindenki savanyú arccal "szenved".
Dorottya

Szervusz kedves Tamás!

Vasárnap voltam nálad és nagyon jó volt. Olyan jól esett a lelkemnek. A fejemet szétnyomtátok az energiával de másnapra már tök jó volt.Az energia működik a gyermekeim azt mondják tűzember lettem.A kedvesem megirigyelte a dolgot és Ő is vágyik hozzád. Én pedig szeretnék a kettesre. Addig mindenen és mindenkin gyakorolok,nagyon vagány! Egy kérdésem van. Pánikbetegség,depresszió esetén is jól használható ez az energia ugye jól gondolom? Végül is mi segítene ha nem a szeretet? Köszönöm hogy vagy és az Égieknek hogy rád találtam. Szép napot Ölellek
K. Melinda

Szia kedves Tomi!
Igazad volt !!!!!!!!!!!!!!!

Két évvel reiki mesterré avatásom után elmondhatom, hogy életem gyökeres változáson ment át, gyökeresen, totálisan minden megváltozott - no nem egészen körülöttem, hanem belül, bennem....
Minden!
Képzed! Még költő is lettem, amit soha az életben nem gondoltam volna, és minden, minden olyan, olyan de olyan csodálatos!
Csodálatos az élet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt neked is köszönhetem!
B. Erzsébet

Szia Tamás!
Örömmel vettem ezt a spontán találkozást a neten. Évek ota nem találkoztunk,es mégis természetesen a szemedből sugarző ősi tisztaság , jelen szent erejével tőrőlte el az időt, ez volt régen is a hiteles ismérved lélek emelő tevékenységedhez kivánok neked továbra is őrőmteli békés , harmoniát. Szeretteljes haladást a haza felé vezető uton.
Testvéri tsiztelettel,
szeretettel őlellek
Rózsa

- Tudatosan kerestem Reiki tanfolyamot, akkor találtam Tamásra.

Voltak ismereteim erről a csodálatos gyógyításról, de a beavatás után kinyílt a világ, soha nem tapasztalt gyönyörűség. Boldogság, hogy segíthetek Családomon, Magamon, nem beszélve nagy létszámú állatseregemről. Dorka lányom(14éves) nagy sikereket könyvelhet el az iskolában is.
Mióta elvégezte a Reiki I. -et non stop gyógyít. A Reiki II. után végképp úgy érzetem szeretnék még tovább menni ezen az úton.Tamás kedves, segítőkész, csodás nagy szakértelemmel bíró Mester. Köszönjük.

O. Betti és Dorka

Kedves Tamás!
Nagyon szépen köszönjük a mai tanfolyamot,fantasztikus élmény volt,és a személyed tejesen magával ragadott minket.Az energiadás nagyon működik:este az öreg kutyusunk megint epilepsziás rohamra készült,Vanesszával megkezeltük és a kutyus kis idő múlva olyan jól érezte magát,hogy megszünt a zihálása,nem jött a rohama,és felállt,amit eddig még soha nem tapasztaltunk.Köszönjük!
Erzsó és Vanessza

Kedves Tamás!
"Nem tudom, hogy emlékszel-e még rám.
Tavaly év elején jártam Nálad, mert petefészekcisztákkal akartak megoperálni, ami azért is lett volna veszélyes, mert nem tudták akkor az orvosok azt garantálni, hogy nem sérül-e olyannyira a petefészek, hogy lehessen kisbabám.
Jártam Nálad jópárszor, és segítettél, amit ezúton is szeretnék Neked nagyon-nagyon megköszönni:) Szóval: köszönöm szépen:))))

Azóta a kisfiam már 7 hónapos, hála istennek egészséges, szép, aranyos, vidám kisbaba. Életem érelme, nagyon szeretem Őt, nem is: imádom:)
Nem is merek egyébként belegondolni, mi lett volna, ha engedek az orvosoknak és megműttetem magam. Jobb nem gondolni rá."
P. Zita

Kedves Tamás!
Engedd meg, hogy ezúton ismét megköszönjem amit Tőled kaptam múlthét vasárnap - Reiki I. !

Azért kerestelek meg, mert komoly harcban álltam az életemmel és úgy éreztem én bizonyulok gyengébbnek. Azóta 4 nap telt el és teljesen más színben látom a körülöttem lévő dolgokat, az élet kezd átértékelődni számomra. Rájöttem, hogy nekem kell megváltoznom/változtatnom, nem a körülöttem lévő dolgoktól várni ezt. Már 4 napja nem gondolok arra, hogy nem kéne itt lennem!És a Reiki? Hihetetlen, de működik!!! :) Magam miatt kezdtem el, mégis alig várom, hogy másoknak adhassam, az sokkal jobban feltölt! :)

Köszönöm!
Petra

"Kedves Tamás! Hadd köszönjem meg, hogy segítségeddel részese lehetek ennek az Isteni adománynak!Beavatásom óta másképp látom a Világot, önmagam. S ez nagy szó, hiszen azelőtt komoly önértékelési problémákkal küzdöttem. Most egyszerűen jól érzem magam a bőrömben, örülök a Szélnek, a Napnak, a Fáknak. Mindennek. Magamnak is. És ez jó.Hihetetlenül felemelő érzés segíteni a gyermekeimen, s érezni, hogy magam is egyre jobban vagyok!"
Erika

Szia Tamás! Szeretném megköszönni a második beavatást , és az ezzel kapott új lehetőségeket! Megint csak azt tudom mondani,hogy ilyen nincs! :)

Működik!!! Pedig tudtam előre hogy működni fog , de akkor is , le vagyok döbbenve. Amikor Reikit küldök a páromnak a munkahelyére , és jön az sms , hogy érzi... Döbbenet! Aztán elkezdtem gondolkodni , megpróbáltam megfejteni , megérteni , mert az elmének magyarázat kell! De ezt az ember csak a szívével, az egész lényével tudja csak befogadni , az elmét ebből ki kell vonni! :) Ma már nem gondolkozom , csak hálás vagyok hogy létezik , és segíthetek vele magamnak és másoknak! Köszönöm Tamás!"

Völler Zoltán

"Kedves Tamás! Az, hogy köszönöm, nem eléggé méltó kifejezés arra, amit érzek. Barnának teljesen megszűnt a köhögése. Ha újra úgy érzem, akkor majd megyünk még hozzád. A gyógyszerét nem szedetem vele, mert tudom már, hogy nincs mire. A láthatatlan lézersugár betört az anyagba, hogy tudassa, nincsenek csodák, csak energiák. Számomra pedig világossá vált, hogy szellemi vezetőm saját magam vagyok, pár emeletről feljebbről. Azóta csak írok, képzeld, szinte megállás nélkül. Kedves reikimester, szórd csak az isteni energiát szerte szanaszét a világban! Sok szeretettel"
Emese

megj.: Barna három éves kora óta volt beteg, most 8 éves.
Egyik barátom aki Tamásnál tanult Reikit, javasolta, hogy keressem fel a problémámmal. Nem tudtam elmenni, sőt lábraállni sem nagyon, mert egy 99-ben megműtött csonttumorom kiújult gyermekem születése után. Már az első kezelés után lábra tudtam állni, 2-3 hónapon keresztül hetente jött el Tamás hozzám és kezelt egy-két alkalommal. Fokozatosan jobban lettem , egyre jobban bírtam a terhelést. Pici baba mellett nem lehet sokat pihenni. A legutóbbi vizsgálatok alapján minden negatív az 5x4 cmes tumornak mára már nyoma sincs.
K. Ági

Egy gyerekkori osztálytársamtól hallottam Tamásról. Nem hittem az ilyen dolgokban, de győzködött, hogy menjek el, mert neki sikerült elkerülnie egy komoly bélműtétet, ahol gyulladás és elvékonyodás miatt ki akartak venni egy bélszakaszt. Nálam gyomor és nyombél fekélyt diagnosztizáltak. 4 alkalommal voltam Tamásnál, heti kétszer mindössze, mikoris a következő vizsgálat megdöbbentő eredményről adott tanubizonyságot. A nyombél fekélynek nyoma sem volt, a gyomorfekéyl helyén pedig hegesedés volt látható. Orvosaim is meglepődtek a nem várt javuláson. Azóta heti rendszerességgel látogatom és egyre jobban érzem magam. Köszönöm.
G. Ferenc

"Szia Drága Tamás! Fantasztikusan meggyógyítottad a térdem. Csak azt veszem észre, hogy sosem fáj. Sőt, amikor törökülésből felállok, és érzem, hogy kicsit fáj, akkor is elmúlik 5 lépés után. És ez már így megy több hete, ami már elég idő, hogy a biztos javulást kimondhassam. Szóval, arany kezed van! És még a bőröm is megszépült (de ezt már ki sem merem mondani, annyira hihetetlen). Köszönöm!"
Sz. Judit

Nem hittem a Reikiben és ezekben a gyógymódokban, amíg nem találkoztam Tamással. Egy magazinban olvastam róla, ami véletlenül elém került, miközben egy fodrásznál várakoztam, hogy sorra kerüljek. Gondoltam kipróbálok egy kezelést nála, vesztenivalóm nincs, ilyenben még úgysem volt részem. Legnagyobb problémám az volt, hogy nem estem teherbe, orvosilag több, komoly gyógyszeres kezelést írtak volna elő. A petéimmel volt probléma, kicsik voltak és nem értek be. Nem tudtam teherbe esni. Gyakorlatilag meddő voltam. Mint utóbb kiderült, az első kezelés éjszakáján estem teherbe és nemsokára boldog anyaként szülöm meg kislányomat. Ennél szebb bizonyítékot nem is kaphattam volna az élettől.

P. Szilvia
- megj.: 2005.márc 7.-én Tamás napon megszületett Larina. Ez számomra a legszebb névnapi ajándék volt.

Talán ott kezdeném, hogy Tamás az alkalmazottam volt, mint marketing menedzser. Többször említette ezeket a képességit, de az én materiális világképemben ezek nem kaptak helyet. Volt egy komoly tüdőproblémám, amiben a végsőkig az orvosi kezeléseket választottam. Kiderült, miután semmi sem segített, hogy műteni kellene, ami a fél tüdőm eltávolításával járt volna. Lemondtak rólam az orvosok. Utolsó szalmaszálba megkapaszkodva Tamáshoz fordultam, a kezelések elött készítettem egy röntgenképet is. Megmondom őszintén nem hittem benne, hogy bármit tenni tud értem. 2 hét elteltével ismét elmentem röntgenre és az orvosaim teljes megdöbbenésére az új felvétel azt mutatta, hogy az a több cm átmérőjű valami felszívódott és eltünt. Gyógyultnak nyilvánítottak. Azóta rendszeresenl megfordulok a kezei alatt, mert - nem értem ugyan hogyan - a legnagyobb lelki mélypontokról is fel tud emelni. Azóta kezdek én is hinni ebben.
Német Adrienne 06 70 318-8-318

Egy "véletlen" találkozás hozott össze Tamással. Beszélgettünk, elmesélte mivel foglalkozik. Akkoriban sok problémám volt, fontos szépségversenyek álltak elöttem, sem testileg, sem lelkileg nem éreztem maga olyan formában, ahogyan ez elvárható lett volna. Felajánlotta a segítségét, elvégeztem nála a REIKI I. tanfolyamot. Őszintén szólva féltem, hogy mi fog velem történni, mint mindenki az ismeretlentől. A beavatási szertartás elött majdnem meg is gondoltam magam, de megnyugtatott, hogy nincs mitől félnem. Igaza volt. Életem egyik legszebb ajándékát kaptam tőle. Csodálatos ezt a gyógyító szeretet energiát mások önmagam javára fordítva áramoltatni. Időközben elvégeztem a Reiki II.-est is ahol még több lehetőséget kaptam a kezembe. Tudom, hogy ez még csak a kezdet, de egy nagy lépés az ember életében az önmegvalósítás és a szabadság felé. Mindenkinek javasolni tudom, aki testileg, lelkileg nem találta meg a harmóniához vezető utat.
Bernáth Cecilia

Utazásom során találkoztam Tamással. Beszélettünk, mesélte, hogy mivel foglalkozik. Igazából semmi bajom nem volt egy apróságot leszámítva. Van egy piercingem a köldökömben aminek fél éve nem gyógyult be a sebe, de kivenni nem akartam. Kenegettem mindennel amit ajánlttak rá, de valahogy nem akarta elfogadni a szervezetem. Gondoltam megpróbálom, hátha tud segíteni rajta. A sebem egy kezelés után rövidesen begyógyult. Köszönöm Neki. :)
Sz. Borbála

Interneten találtam rá Tamásra. Sokáig nem mertem és nem is akartam a kezei alá feküdni. Rábíztam mindent az orvosokra. Emellett vallási meggyőződésem miatt kicsit távolniak éreztem ezeket magamtól. Aztán rájöttem, mikor beszéltünk róla, hogy ennek semmi köze a vallásokhoz, lehet az ember buddhista, baptista, keresztény, Jehova tanuja bármi. Végülis isteni energia, mindenkinek az istenképébe belefér. Aztán mikor lett egy cisztám úgy gondoltam megpróbálom mit tud tenni. Magam is meglepődtem az eredményen. Hamarosan kiderült, hogy felszívódott. Örülök, hogy ismerek olyan embert akinek vannak olyan eszközei, amikkel kés nélkül is tud segíteni másoknak. Minden tiszteletem az övé.

B. Barbara

Made with Mobirise web creator