Reiki Tanfolyamok


Reiki, a szeretet energiája
A Reiki Dr. Mikao Usui által mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett gyógyító rendszer, amely az intelligens isteni energia közvetítésén alapul. A legjobb kezdet, ha valaki bele akar kóstolni az energetikai gyógyítás csodás világába.
A Reiki használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. A Reikit használó ember ellenállóbbá válik az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben, mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai. A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is. További információk a BLOG-oknál.

Reiki I. tanfolyam

 A Reiki I. tanfolyamon a tanuló betekintést kap az emberi test energetikai felépítésébe. Az aura jelentőségébe, a csakrák működésébe, tisztításba.
Megtanulja hogyan lehet ezt a csodálatos gyógyító energiát önmagunk és mások segítségére hasznosítani.

A tanfolyam elméletben és gyakorlatban az alábbiakat tartalmazza:
- A Reiki története
- Usui mester életszabályai
- A Byosen (toxinok értékelése) fogalma, gyakorlata
- Az első shiriusi szimbólum magyarázata, használata
- Reiki kezelések bemutatása, hatásmechanizmusa
- Betegségek kialakulásának lelki háttere
- Aura érzékelése, látása gyakorlatban is
Aurában lévő energiaáramlatok ismertetése
Csakrák működése, tisztításuk
Reiki masszázs technika leírása

A beavatást követően minden tanulónak megemelkedik a személyes rezgésszintje, ezáltal képessé válik a Reiki energia közvetítésére.
Reiki I : bővített tananyaggal és a plusz Reiki szimbólummal csak 29.000 Ft ! Hogy mindenki számára elérhető legyen! (Máshol ez a képzés 70.000 Ft.) 

Reiki II. tanfolyam

 Reiki II. tanfolyamon tovább bővülnek a lehetőségek. Három szimbólum használatát sajátítjuk el. Ezek segítenek a gyógyításban és a mindennapi problémák megoldásában.

Az első szimbólum alkalmas arra, hogy ételt, italt harmonizáljuk, olyan rezgésre emeljük, hogy könnyebben emészthetővé, egészségesebbé válik. (A mai világban ahol már tényleg csak a jó Isten tudja mivel etetnek úgy gondolom kötelező lenne.) Valamint képesek leszünk teret harmonizálni, meváltoztatni annak rezgését, ezell pozitív hatással lenni mindenkire aki ott tartózkodik. Ideális iskolában, munkahelyen, vagy akár otthon is. Emellett a fizikai tümetek gyorsabb regenerációját érhetjük el vele.

Itt pusztán érdekesség képpen megjegyezném, hogy sok ember aki kemoterápiát kapott és mellé Reiki energiát, mellékhatások nélkül megúszta! Nem épült le, nem hullot ki a haja, nem ment tönkre a vérképe stb. Nagyon sokan számoltak be erről, tehát ez nem lehet véletlen. – De a még gyorsabb gyógyulás érdekében tudnék még mit ajánlani ha ilyen probléma van keress meg.

A második szimbólum segít olyan rezgésre transzformálni a Reiki energiát, hogy kifejezetten a pszichés tünetekre hasson. A lelki bajokra, berögzült félelmekre, fóbiákra stb. Minden a fejből, a gondolatok szintjéről indul ki. Ha ott gubanc van akkor a páciens hajlamos vissza generálni a tüneteit. Ez az a terület, ahová az orvos tudomány egyáltalán nem vagy csak nagyon kis mértékben fordít figyelmet. Kevés módszer létezik arra, hogy a tudat alattit rendbe szedjük. Ez talán az egyik legegyszerűbb.

A harmadik szimbólummal pedig időt-teret áthidalva képesek leszünk energiát küldeni másoknak, vagy akár magunknak is előre, kár egy esemény pozitív irányba terelésére, vagy saját magunknak, ha valami extra segítség kell.

A szimbólumok használatának részletes magyarázata mellett at tanagyag tartalmaz tradicionális japán technikákat és titkos Reiki technikákat is!

A Reiki II elvégzésével komoly “fegyvertár” lesz a kezünkben amivel pozitív irányba tudjuk terelni önmagunk és a környezetünk életét!

Reiki II. 39.000 Ft. Hogy mindenki számára elérhető legyen! (Máshol ez a képzés 80.000 Ft)

Reiki Mester tanfolyam

A Reiki Mesteri fokozat. A Csúcs a Reikiben.
Mondjuk úgy, hogy ilyenkor már nem csak közvetítője az ember az isteni energiáknak, hanem egy velük, innentől megkapjuk a lehetőséget, hogy mesterré váljunk. Az isteni energiák még aktívabban "avatkoznak" bele az életünkbe és terelnek az életútunkon. Ez mindenkinek egyéni, mindenkinek a sajátja.

Nem az számít, hogy társadalmi szempontból kik vagyunk, mivel foglalkozunk. A Reiki minden élettel, életformával, gondolkodásmóddal kompatibilis és vallásoktól független isteni ajándék. Mindenkinek egy tökéletes indulás egy olyan úton, ahol jobban megismerheti magát.

A beavatások között nincs szükség arra, hogy hónapokat, éveket gyakoroljon azért, hogy "méltó legyen" a következő fokozatra, ami a tradicionális reikiben jellemző. A reiki elsődlegesen bennünk hozza létre a változásokat de nem kötelez senkit arra, hogy az életét alárendelje a gyógyításnak. Az hogy másokon segíthetünk egy lehetőség, de elsősorban magunknak szól. Éppen ezért mindenki maga dönti el, hogy mikor érzi készen magát a folytatásra.

A tananyag természetesen a mester szimbólum mellett számos további titkosan kezelt technikát is felvonultat!
Reiki Mester : csak 59.000 Ft. Hogy mindenki számára elérhető legyen!

Reiki Tanár tanfolyam

A Reiki Tanári fokozat: A tanuló meg kapja a jogot és lehetőséget, hogy Reiki beavatásokat végezzen. Reiki I-II-Mesteri szintig. A Reiki World eszmei gyógyító szervezet tanáraként.

Ha úgy érzed, hogy kellő tapasztalattal rendelkezel, használod, éled a Reikit és tovább szeretnéd adni másoknak is, akkor a lehetőség elötted áll. Akkor is, ha más szervezetnél végezted a tanulmányaidat!

Reiki Tanár : 139.000 Ft. - Ez a tanfolyam végezhető egyben a Reiki Mesterivel is!

Develop a site - Details here