Hogyan hat a Reiki kezelés?A reiki egy japán eredetű kézrátételes gyógymód és önfejlesztő technika, melynek könnyen megismerhető formája a reiki kezelés, az energiagyógyászat elismert ága. Mikao Usui a módszert az 1920-as évek elején fejlesztette ki, és az elvonulása során, 1922-ben érte el a megvilágosodás állapotát. Ha szeretnél többet megtudni a reikiről, kérlek, kattints az alábbi BLOG-ra.

A reiki kezelés világszerte millióknak nyújt segítséget az egészség megőrzésében és különféle problémák hatékony kezelésében. A gyakorlat célja a belső béke és harmónia elérése. Érzed, hogy szükséged lenne reiki kezelésre? Ez esetben hívj bártan. Információkért kattints erre a linkre : REIKI KEZELÉS.


Miért érdemes igénybe venni a Reiki kezlést?

  • Megelőzés: A rendszeres (ön)kezeléssel fenntartható a testi-lelki egészség.
  • Gyógyulási folyamatok felgyorsítása: A reiki kezelés érzékelhetővé teszi az energetikai blokkokat és toxinokat még a fizikai tünetek megjelenése előtt.
  • Méregtelenítés támogatása: Segíti a test méregtelenítő folyamatait.
  • Kimerültség és dekoncentráció megszüntetése: Gyors és hatékony megoldás a kimerültség és dekoncentráció ellen.
  • Elsősegélyként: Vágások, zúzódások, horzsolások, égések, törések esetén alkalmazható, kiegészítve orvosi ellátással.
  • Fájdalomcsillapítás: Bármilyen eredetű fájdalom hatékonyan csillapítható, akár akut, akár krónikus esetekben.
  • Stresszoldás: Hatékonyan oldja a feszültséget, megszünteti a zavaros gondolatokat, relaxáló hatással bír.
  • Pszichés problémák kezelése: Segít a pszichés problémák kezelésében és leküzdésében.
  • Test-lelki töltődés: Hozzájárul a test-lelki egyensúly megtartásához, és napi töltődést biztosít.Hozzájárul a test-lelki egyensúly megtartásához, és napi töltődést biztosít.

Reikivel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnek? 

Reikiről a Tv-ben

Nézd meg ezt a videot és kapsz egy kis ízelítőt arról, hogy miről is szól egy Reiki kezelés. Teljesen hitetlen embereken is működi, sőt. Az emberek többsége nem hisz, de bajban van. Ilyenkor fordulnak hozzám. Ha úgy érzed szükséged lehet egy Reki és más módszerekkel végzett komplex energetikai kezelésre akkor hívj bátran időpontért.

Vannak e mellékhatásai a Reiki kezelésnek?

A reiki kezelés teljes mértékben biztonságos, alkalmazható bármilyen állapotú és korú személyen, valamint minden lehetséges helyzetben. Terhes nőkön is. Nincsenek speciális kivételek, és eszköznélkülisége és egyszerűsége révén mindenki könnyen alkalmazhatja önmagán és másokon egyaránt. A kezelés után előfordulhatnak méregtelenítési folyamatok, pillanatnyi tünet felerősödések, de ez a gyógyulás, a változás jelei.

Kelle e hinni abban, hogy működik a Reiki kezelés?

Nem szükséges hozzá hit, így bárki számára elérhető a pozitív hatás. A Mesterem arra tanított, semmiben ne higgyek, hanem tapasztaljam meg! Annak ellenére, hogy az energia érzékelése egyéni lehet, a reiki kezelés vitalizáló és ellazító hatását szinte mindenki tapasztalja, javítva a közérzetet. Az energia kezelés alkalmazható állatokon és növényeken is, ahol a hit kérdése ki van zárva. Érdemes kipróbálni a reikit!

Orvosi kezelések mellet lehet e kezelni Reikivel?

A reiki kezelés önállóan hatékony lehet számos fizikai és pszichés problémánál. Segíthet a hagyományos orvosi kezelések mellett is, és erősítheti az alternatív gyógymódok hatását, minimalizálva a gyógyszerek mellékhatásait. Még gyógyszer vagy más terápia alatt is biztonságosan alkalmazható.

Fontos azonban tudni, hogy a reiki kezelő nem diagnosztizálhat, és nem módosíthatja az orvos által előírt gyógyszereket vagy terápiákat. Az egészségügyi állapot és a pontos diagnózis tekintetében mindig a kezelőorvos a határozott illetékes.

Bár a reiki gyakran kapcsolódik a "gyógyítás" szóhoz, jogi értelemben inkább közérzet-javító kezelés. A reiki kezelés azonban hatékonyan célzott technikákat alkalmazhat a mentális egyensúlytalanságok kezelésére. Bár nem helyettesíti a pszichoterápiát, kiegészítheti azt, segítve a zavaró gondolatok és érzelmek elcsendesítését.

Made with Mobirise builder